[NBA][時代革命][靜靜地贏]馬刺球迷專區 56

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
廢老sss

法國妹

https://youtu.be/IJGg438nu5g?t=771
2K20 No Manu wtf

2k拿拿聲傾掂個版權去呀dnlm
On9 game
今時今日都仲玩2k
我玩到14就棄左,越整越差
明明11,12都係點玩都咁爽既神作
151617最不知所謂
18不過不失
EA Live重返競爭行列之後2k明顯開始認真返
19彈返起
20試玩完感覺唔錯

希望Live爭氣,有競爭先有進步
17啲火柴人
唔識欣賞2k

1. 好撚慢,但爆籃時又會神一般加快
2. Curry bugs
3. 自己個電腦好弱智
4. My player 每一代都係刷刷刷
無manu都唔錯
試玩完先知無manu
要拎雙刀上2k總部講數先得
14定唔知13 career 正呀
利申:電腦玩,一開機改到自己賭撚咁勁
之後下集可以整人但天生黑人舉動就無要玩
14呀應該
13career無特別
15之後夾硬加啲劇情已無晒mood, 本來15 話undraft再十日contract幾好,但明明整件非黑但成日check check yoyo好怪。。。
同時出兩隻career mode,一款有劇情一款傳統玩法咁好過
睇劇情我其實無咩意見但係硬係覺得個角色唔係完全屬於自己咁

仲有啲主角名Freq Pres DJ AI Che咩品味嚟
就算話要配合劇情都好,配對白嗰陣唔叫主角名 直接字幕顯示出嚟咪得 大把game都係咁做

我都係想改個名做冰火版真天魔透明公仔啫
啲劇情又唔係好
其實可以分兩邊,一野變左劇本唔太投入到。
我玩offline mode當冇劇情咁玩
但check check yoyo 喺一個黃種或白種大度極銀眼
冇Manu 14年隊經典馬刺仲似咩樣
罷買2K
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞