班機場撚想點?

1352 回覆
1666 Like 46 Dislike
我想知係塞去機場既交通令佢貨運失效
定要塞埋旅客先令佢貨運失效
當今日仲有分歧 上面連有人取消左未都唔知 連同溫層都係文宣咁不足既情況下 日子剩返3日 一個人數需求咁大既活動 點解會有信心完成到

機場撚有冇諗過押後 等文宣做足做好先
正確。遊行做乜18區都行完政府都唔回應

去一次機場即刻全世界各國領袖出聲屌柒中國
我係驚重現813
如果7am至11am唔夠人真係會令到人士氣大落
唔好意思,借一借位

[推Post啦屌你]824!觀塘要人 824!觀塘要人 824!觀塘要人
https://lih.kg/1493544
所以而家就係想com 到個共識, 機場比所有地區都重要! 希望手足一齊去機場!
如果最後都係唔夠人, 我諗813 將會上演多次
好老實講 7點真係無能為力
所以咪話對外宣傳和你塞要講明係行動升級俾人有心理準備,如果好似818咁宣傳就大鑊
其實都好耐,唔知點解突然攞返黎笑
你覺得去觀塘遊行一下放下催淚煙,
個運動就會成功?
林鄭就會回應五大訴求?
咪就係因為觀塘撚一直嘈唔讓步
傾極都有問題咪未確定加資訊不足囉
如果想搞機場起碼要全日+唔撞其他行動,咁樣既話不如觀塘算
咁不如取消啦
個admin係肯搞曬兩個行動呀
但set個咁嘅時間
不如唔好浪費時間
街頭係為左延續運動 令件事帶返落大眾呀

以E家個文宣力度同氣氛 今日取消觀塘
824機場人數都難以達到塞路既標準
遊行一定放彈?
E家屌黎都無意思 實則上觀塘老早就有宣傳
D藍絲淺黃同事都會走過黎問 但係機場確實係宣傳不足

更重要既係 機場人手需求真係好撚高
最少真係要萬人塞爆 你地真係有自信可以E家既狀況做到?如果今日開始宣傳返830 會唔會有實際作用D?
之前話禁制令到23號?
你set咁早
預左冇人去啦
咁你遊行完唔肯走,唔係博放彈,唔通博拉?
如果唔係,遊行完入機場有咩問題先?
冇講到幾時 直至另行通知
地區遊行都少左好多人....
加上唔少手足都perfer 機場多過觀塘
最壞結果就係兩邊都少人

觀塘少人, 食彈送頭
機場少人, 813 重演, 我個人無乜政治潔癖, 咩手段都好, 停到機場就係好波!
而且818 170萬人話左俾大家知! 民意無逆轉!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞