班機場撚想點?

1352 回覆
1666 Like 46 Dislike

香港自由之書—賣卡投資國難五金發國難財Ver 2.0
https://lihkg.com/thread/1486618/page/1
你叫佢和理非好, 不合作好, 勇武好, 乜撚都好啦!
總之目的係要癱瘓機場!

金鐘同機場唔同既, 始終有外國人做cover, 812 813 佢有幾難清場大家有眼見!

不過都係個句, 帶齊防具保護自己, 唔該
標題可以改好啲
up
睇清明上河圖
Gchi....
加油

之前塞機場有人話搞到外國旅客入唔到去上唔到機反怪示威者,因此有人鼓吹唔好阻旅客。咁今次會係點?
但個行動11點完
要返去backup觀塘手足啦
起碼我唔認為機場升級要和理非,如果咁樣對外宣傳會有好多人無準備又唔帶gear,到時就瀨撚哂野
我唔知其他人點諗, 我個人係絕對唔mind 阻到旅客, 而且係必須要阻到旅客既!
夠人未812 效果, 唔夠人未813 效果囉!
大家想交返個主動權俾政府, 係政府主動停, 人夠多 = 812
人唔多要落手落腳做就變813
推24機場 寧願KT改時間
你係到分咩勇武唔勇武呀?
勇武一定要無腦衝?
行動升級一定要衝擊?
係唔係唔衝就做唔到你口中嘅勇武呀?
而家機場係勇武和理非都可以入去都可以互相保護呀
嘈左勁耐佢地都係堅持七點
我諗住佢地可能自己夠車手/塞鐵roadblock唔洗太多人所以算啦
點撚知佢地出果個文宣post
D行動詳情係幼稚到 全部都係要有幾萬人做先有效果 佢地重覺得會夠人塞爆機鐵巴士
係tg講幾句就淨係會話823 2300你咪知
講真六月到依家我地邊次唔係用陽謀夠人多

可能佢地到時條計真係八奇思考領域 睇佢地表演
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞