[火影忍者動畫] BORUTO 集中討論 (18)風之國篇!我愛羅!手鞠!勘九朗

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
細個仔鳴仔...即係有細個仔嘅對手?!
似係比番卡卡西做/鹿丸做
我諗川木之後都係做左容器都無人阻到次元

下集
鳴門係被封印住?
博仔下集要仆街了
但天照都可以吸收.....
大家唔好係百度睇會ddos連登咖
有冇咁勁啊唔好又借啲意改弱鳴助
知道
等凌晨4點official app出英文肉
原來已經upload咗
應該係琴日更新
下一集10月20號出
超緊張
而且今集畫得唔錯
打得好睇過delta
完全想像唔到點會發展到boruto開頭
唔通開頭個川木已經係比慈弦控制左?
嗚佐都唔夠打
個作者想點撚樣
你寫到唔夠打我都算
你寫到鳴佐完全無還手之力係想點
無限nerf鳴佐
BORUTO 火影新世代 慕留人傳 博人傳

《慕留人 / 博人-火影新世代-》新篇章 「少年時代篇(名稱暫定)」預告情報 10 月 播出

為了紀念原版《火影忍者》的每週一次的周刊少年Jump系列20週年,少年時代的鳴人和佐助將在此動畫《Boruto -Naruto Next Generations-》登場……還有那些讓大家感到懷念的角色也會登場,預計10月開播 進入新系列!而最新的20週年紀念視覺海報今天已經揭曉!

2019 年10 月06 號 第127話「親熱策略」

2019 年10 月13 號 第128話 或 20 號 第129話 其中一話可能是新篇章
當年有陰陽之力
其實宜家都打到慈弦重傷
上網睇 一式同輝夜係1 pair 桃式同金式又1pair 始終有一個係弱d 一式應該勁輝夜太多
老實講 如果嗚佐一直op到尾 咁就冇boruto啦 放開d
個boss最尾有講個自己個容器就快頂唔順
唔係咁一面倒

20週年海報嘅高清圖同埋網頁版
即係遲d 博人vs川木 個陣 係桃式對一式?
咁蒲式有冇另一pair拍擋?

應該都係咁發展
個人認為最主要係無咗陰陽之力同求道玉
雖然陰陽之力可以封印輝夜
但唔知對慈弦有無用
另外博人傳入面都無見過鳴人有懸浮過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞