[火影忍者動畫] BORUTO 集中討論 (18)風之國篇!我愛羅!手鞠!勘九朗

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
睇到眼火爆,中二佐係冇可能比人企係佢身上面
睇完成集都唔知睇緊咩野
今集多左勁多人講
但竟然係因為咁樣
因為呢集真係太撚過分 我睇頭個幾分鐘見到中二助咁樣已經眼火爆
蒲式D戰術平移睇到眼都突
2020都重有D咁既畫面
Teleport
呢個真 唯一成集得佢有啲睇頭
佐助同小櫻moment都ok可以接受
一個下忍可以同 斑既級數過招 就知劇情幾咁垃圾, 小櫻幫佐助回血唔用白眼搵佢出黎
之後又用白眼搵個三個
不知所謂,佐助好似垃圾咁,得返普功,仲要冇速度,下忍都勁過佢
抖左幾日連寫輪眼都開唔到
https://youtu.be/ttnS60j8DRE

Youtube推薦影片無意中睇到好好笑
斑爺喺度打嘅話已經秒左浦式。。
「來光篇」開始佐助已經畀官方削晒d輪迴眼技能同特性,就連須佐能乎完全體都可以被普通忍術擊破,根本無視左輪迴眼可以吸收忍術同使用六道仙術(例: 六道黑棒)。
佐助而家嘅能力對比同鳴人決戰果時嘅根本一成功力都冇,連寫輪眼(三勾玉狀態)都無辦法長期維持。六道老母真係情何以堪

初代火影仲話佐助會為超越斑嘅忍者
斑爺喺度大筒木早就收皮
蒲狗認真打
瞬間轉移後面再吉一吉

全部人已經死曬
認真 忍校啲體術仲好過佢地
浦式根本垃圾黎
但佐助隻輪迴眼畀官方廢左
神羅天征,萬象天引,地爆天星
只要輪迴眼發揮到五成功力,浦式早就被秒啦
屌你 佢講既內容一鳩樣
呢集d打鬥睇撚到嘔血....
點解浦式咁多款輪迴眼,但都仲咁廢
智障無計
其實睇返以前啲表現 自來也+佐助個lv淨係講體術應該係企係度單手都打贏博仔同嗚仔 唔知點解會搞成咁
屌你老味原本我都幾鐘意博人傳
我明你漫畫一月一番情況下出一禮拜一次嘅動畫一定會鳩
再者我都係想睇下一班打生打死最後成功達到真正和平嘅世界
所以對博人傳要求都係比較鬆
好多時笑下膠位接受左
但今集真係頂唔撚順
powerpoint作畫、打鬥智障零邏輯(平時都係,但今次係成程都咁智障)、侮辱前代老臣子
原本頭一兩集都有唔少期待
去到最尾真好撚失望,希望下集畫面都變埋真係有野睇
同寄望新大佬無咁智障
佐助啲體術點解變到咁
Copy小李嘅體術呢? 獅子連彈呢?
仲要比人踩膊頭踩到趴係地下
有冇搞撚錯呀
仲衰過下忍小櫻啲體術
如果佢地喺木葉打到65集咁史詩式會點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞