|Switch機主討論(123)|

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
iOS已出
舊機save轉新機係咪一定要用NSO
係部機發熱外殻變型,好多人都咁
DQB2 人地話起得多野先lag
但我剛爆機
只係綠色區起左兩個田一間屋(有廚房倉庫廁所)
金字塔區間左兩間房一間酒吧
城堡區都未開發過已經lag機
no
新機暫時睇落冇咁PowerPoint
但都係lag
任天堂對招聘人手的方針好似變左
以前講明係唔會請做過盜版漢化的人去翻譯組
因為佢地做過侵權野,如果有人見工拎黎做REFERENCE唔會請
但Sniper Elite 3 Ultimate Edition既中文化居然搵左電玩巴士做中文化
中文版個封底仲寫明係電玩巴士翻譯
其實joy con舊電可以用幾耐到?
成日都好似冇電咁
20hrs
新機玩DQB2都lag?
仲諗住買呢隻
隻game任記發行架咩?
開始擔心唔夠位裝下載版嘅game
SD卡買邊隻好?128-256GB都得
Switch版「SAMURAI SPIRITS」の発売日が12月12日に決定。早期購入特典はネオポケ用ソフト「サムライスピリッツ!2」の復刻版
me too, 我全部game 都係digital
睇自己能力同習慣啦, 大D裝多D一定好D嫁, 貴D咋ma, 如果你大部分game都係digital咪買大D
神遊個翻譯組本身都係以前熊組班人
不過冇呢隻game個發行商咁明顯全組招安保留埋個名
當時係搞分化等班組員自己割蓆再私下接觸組員收人
KADOKAWA、電撃ゲームメディア編集部を吸収分割で連結子会社Gzブレインに10月1日付で承継へ 「ファミ通」ブランドと「電撃」ブランドが融合
大陸真係有人以為做過漢化組去in翻譯有加分
插電腦過唔得? d人話一陣就搞掂
當年都係11月11日發售
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞