有無考緊國泰空姐 分享下(2)

591 回覆
8 Like 54 Dislike
針卡冇左唔緊要 寫返reason 就得
有無人12月4既 已經有BC?
至少等1~2個禮拜,我你睇下嚟緊呢個禮拜有冇
X-ray係咪要除晒衫? 我上網睇好似話要check 手腳有無疤嗰d?
X-ray要除晒,除埋bra剩低底褲,佢有件野俾你著住。
要check手臂有冇疤,醫生會係紙畫低疤痕位置,再寫咩原因。唔使太擔心,如實講就可以了。
聽日去FI有點緊張
想問下你有冇消息啊

等到2046
11號晚做完DI,到而家都末有call...係咩已完?
11號晚做完DI,到而家都末有call...係咪已完?
Check咗status未
如果係in progress,即係仲有機
如果係received就應該係已完
In progress, 好驚啊
咁應該有機,如果今個星期都冇call,試下send email問問
咁應該有機,如果今個星期都冇call,試下send email問問
即係咩意思
好的,唔該
應該係你body check 有問題failed左你,我有朋友都係咁,就算俾機會交左extra report證明可以飛,都俾cx closed application,而家可能多人in到extra report 都唔問就直接完左
如果你body check 冇問題,佢應該會打俾你comfort call, 同你講你body check冇問題,但排緊班,有班會再call,conditional offer其實冇乜意思,有co唔等於passed bc,有d人未bc已經有co
佢啱啱打嚟話我聽日個FI唔洗去係咩意思...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞