[MERRY] MOMOLAND討論區#(21) JooE生日粗卡 無JooE無今日嘅MOMOLAND

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
色9退散

得我留意條肩帶?
你班色狗
特登唔提
費事你地色多樣野
唔係好明... 條帶做咩
190924 JooE fancafe update

이거슨 디스패치 촬영날
호피랑 같이갔더니 기자님께서 호피랑 같이찍게해주

호피그리구 메리 평생 지켜줄수있는 눈빛 아입네까 ?

졸려도 반겨주는 울호피 ㅜㅜㅠㅠㅠ

잘생겼어......

벽... 보이세여 열어분 ?? 이갈이중이라그런다는데...
호피는 이빨이없어요..... 소름

잘때는 항상 앞발을 헤헤ㅔㅎㅎㅎㅎㅎㅎ

호피패디 ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

ㅠㅠㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜ이거봐 메리덜 ㅠㅠㅜㅜㅜㅜ
ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
호..호피 너이녀석 ...

隻狗仔真係jooe養嫁
windy day真係好好人,preview 高清都po
之前dear no one有啲得preview
嚴格講應該係我同佢一齊養
樓上白卡佬
痴線?樓主用真名上連登
風日出相算最多我愛風日
點解冇人幫手推下SHARE下
推爆佢
https://www.youtube.com/watch?v=IBXbmlt2k1U
Momoland三周年應援集資進度如下:

已經向韓國地鐵預留咗11月1-11月30嘅cm board
地點係江南廳站嘅type2位
數目為3101hkd(已過數)
眾手足已夾總數為2800
剩低嘅由蕃茄超人已先付
都歡迎其他巴絲繼續集資
如果總數超出3101hkd時會轉去籌備應援物
(如再超的話會按比例退回)

對各位夾咗錢嘅手足會有一份實用性小禮物回贈
暫定為座枱年曆乙份+滑鼠墊乙份

至於派發的應援物為小卡乙份(一式兩份)
採用拼圖式訂製 一張圖分兩張小卡
及書籤乙份
暫定數量為50-100
驚太多派唔晒浪費香港始終少飯
會於11月9號在朗豪坊Starbucks外露天平台進行

同埋已經向廢水店商量放置杯套及小卡以作回饋給買廢水嘅飯們

有興趣嘅朋友可以係版頭到搵tg group link加入
或者pm我
咪25
百變hyebin

二段橫踢趁地淋炒車死落地獄thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞