熱狗就最撚無資格笑阿仙奴

367 回覆
260 Like 3 Dislike
10:2呀屌你老母垃圾阿狗
真心問 熱狗d功夫邊度學

上季睇你地對車
好欣賞你地
發揚中國武術

有個post係車路士教功夫,應該係果度學

如果車仔識功夫
都一定係上季對熱狗個度學番黎

仲有曼城呢
利狗上年柒極踢歐霸都叫入到決賽
你班垃圾熱 踢親r洲賽都話留力 好意思笑其他隊

完全冇人出來幫佢

完全冇人出來幫佢

幫緊 不過唔係係呢個po

完全冇人出來幫佢

班友都on9
我地隊波本身一直以黎都唔係以強隊自居
班球員後生,又第一次踢歐聯,出局都唔撚比,鏝頭2年踢歐聯咪又差唔多
好撚過scum 班友以為自己仲係big4

不過唔撚緊要啦,明眼人都睇到我地隊波就進步緊
唔似得某d 西波不進則退
笑撚大人個口
我係一個好小氣既人,真係得罪我我會記住你幾年,即使今季鞭唔到你屍,唔緊要,將來幾季我鞭到你潛幾個月水,連自己狗竇都唔敢入都

完全冇人出來幫佢

班友都on9
班球員後生,又第一次踢歐聯,出局都唔撚比,鏝頭2年踢歐聯咪又差唔多

對國米果場咩黎
我係一個好小氣既人,真係得罪我我會記住你幾年,即使今季鞭唔到你屍,唔緊要,將來幾季我鞭到你潛幾個月水,連自己狗竇都唔敢入都

車迷黎架
未來戰士

完全冇人出來幫佢

班友都on9

對國米果場咩黎

人地忽然球迷黎咋
熱狗首領柒公柒咗都無你隻流浪狗咁撚肉酸
成個post圍撚住你熱狗黎屌都可以成隻小丑咁

咁你地拎人地圍內對話黎笑,我都覺我你係小丑架姐 咁又有乜所謂

咁你地拎人地圍內對話黎笑,我都覺我你係小丑架姐 咁又有乜所謂

Mon你po咪mon囉 又要你批准牙死熱狗
腎結石反擊樓主未
腎結石反擊樓主未

應該潛了
多仔頭三四年歐聯都係分組賽出局架啦
人地一認真打就入決賽

細球會唔夠力分三線好正常
從來冇當過自己可以同皇巴拜比

但係不自量力就大把板睇
拉科黃潛黃蘇
我地熱刺原來仲未認真踢
腎結石反擊樓主未

應該潛了

佢幫熱狗講一句野我都屌撚爆鳩佢

上季睇你地對車
好欣賞你地
發揚中國武術

車路士=葉問
未來=李小龍

做咩quote又唔講野jack😆

多謝晒 留下言丫麻

上季睇你地對車
好欣賞你地
發揚中國武術

車路士=葉問
未來=李小龍

做咩quote又唔講野jack😆

我想話你講得O岩,手快快post左

多謝晒 留下言丫麻

仔_柒😂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞