熱狗就最撚無資格笑阿仙奴

367 回覆
260 Like 3 Dislike
阿狗感唔感動?
咁多轟,利,雙曼球迷入黎聲援

唔係阿受歡迎
係熱太仆街
屌你老母咩熱狗,日J夜J隻艾歷臣,打真特果陣踢左乜柒呀,好彩摩迪大聖走得快,唔係留係熱比人笑 打撚左咁多年歐戰學左d乜?真心阿狗係垃圾,但你地垃圾都不如 好心笑人之前照下鏡啦,垃圾熱,攬住堆未來過世啦屌
熱狗啲波又芧又廢 自己分組賽留力出局歐霸又32強出局 英超咁多隊最撚閪係佢都好意思笑人入到16強
自己係英超霸到個山頭就以為自己勁 實情係佢柒到連個球場都唔夠大打歐戰啊柒頭 做7弟啦
熱狗啲波又芧又廢 自己分組賽留力出局歐霸又32強出局 英超咁多隊最撚閪係佢都好意思笑人入到16強
自己係英超霸到個山頭就以為自己勁 實情係佢柒到連個球場都唔夠大打歐戰啊柒頭 做7弟啦

樓主好波

隊阿仙奴咁撚垃圾就預左俾人笑架啦

呢d真係專業既特約演員
隊阿仙奴咁撚垃圾就預左俾人笑架啦

一開fb, 周圍都恥笑緊阿狗
阿狗感唔感動?

唔係阿受歡迎
係熱太仆街

呢個真
利申鏝
未來狗竇話熱狗班友第一次踢歐聯冇經驗仲拎多仔黎做例子
屌你,李城唔撚係第一次踢歐聯呀,人地出到線,班垃圾呢?
利迷子患難見真情
熱狗何只無資格笑阿仙奴 車阿利曼都無資格笑
無成績都夠膽係度點火

笑利狗無英超 屌你班垃圾又拎撚過英超?
唔係講未來 係講過去 你班撚樣有無先?

笑阿狗16郎
屌你老母臭閪你班垃圾連16郎都不撚如啦
仲係度笑鳩人地出局 拉低英超d分 你班撚樣呢?

跟住仲係度笑鳩埋曼狗話以為有錢就有人想黎
你自己隊波夠有錢啦 最後踢到D乜出黎?

仲有隊波垃圾唔撚夠人踢俾人技術性擊倒到踢鳩人
肉撚酸又小鳩氣
阿狗感唔感動?

到底ToT 有幾乞人憎

有無其他聯賽球迷睇唔過眼ToT?

熱歐賽咁柒好難搵對家
對比下板凳深度先啦 阿狗又佩雷斯又豬腦又黑碧又剩
熱狗呢 得啲青訓仔同son頂住咋
英超打強隊又掂 阿狗咪全力爭足總盃囉

無錢球隊學咩人出聲
你班熱狗真係賤到唔賤 仲好意思話曼城都出局
人地都冇咁唔知醜話人地霸住個歐戰位 拉低英超d分
你班功夫足球打到出歐戰 仲好意思大大聲笑人
阿狗柒就係柒 笑都好合理 但由你地把口講出拉低英超d分
笑撚死人咩

無錢球隊學咩人出聲

而家係錢問題咩 好明顯阿狗係贏傳統勁旅個朵
仲有同市死敵唔岀聲等幾時岀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞