熱狗就最撚無資格笑阿仙奴

367 回覆
260 Like 3 Dislike
柒公執返隻流浪熱犬入狗竇啦,吠下吠下咁

最慘係連佢d手足都唔理佢 由得佢孤身作戰

被屌無資格笑定俾人入十球慘D?

比人割左席?
🙁🙁🙁
分組賽出局笑16 強出局係咩玩法
仲要提分

人地入過8強好勁架😭 夠佢地j一世啦😭

咁垃圾利 魚拉特 可咪可以指撚住未來隊笑

分經賽出局再歐霸出埋局
係愛呀,阿利。

分經賽出局再歐霸出埋局

學曼聯都唔得
熱狗唔提歐戰積分都冇咁多人屌鳩你地

分經賽出局再歐霸出埋局

學曼聯都唔得

你條賤種繼續拉埋其他隊落水實比地球聯合軍攻城
熱狗唔提歐戰積分都冇咁多人屌鳩你地

已經無意思, 遲d 都一定有4隊

分經賽出局再歐霸出埋局

學曼聯都唔得

反獌大聯盟多人啲 定 地球聯合軍多人啲?
利迷有愛
🥜🥜🥜

分經賽出局再歐霸出埋局

學曼聯都唔得

反獌大聯盟多人啲 定 地球聯合軍多人啲?

未來最多

同撚緊你講呀死賤種
成個post笑撚緊你地班熱狗呀
柒撚完未

CAP人地POST黎屌,唔知有乜咁好笑/屌
覺得你地傷心得濟.咪鼓勵下大家一齊努力囉

留意返呢到唔係得阿迷ok?

人地問lihkg係咪9成都係阿迷嫁

新手唔識麻

屌你老母死賤種柒撚完未
反熱=阿?
呢種濕鳩logic仲要玩幾撚耐呀柒頭
係咪岩岩放撚返出黎呀死監躉

又唔係, 從來覺得阿先會拎熱黎屌先開心姐

唔係架倫敦賤種
係全英都會屌你地
因為你地係英超之恥
真心問 熱狗d功夫邊度學

上季睇你地對車
好欣賞你地
發揚中國武術

有個post係車路士教功夫,應該係果度學

如果車仔識功夫
都一定係上季對熱狗個度學番黎
歐聯都夠膽死留力就收皮啦
我八弟利撚就最講道理架喇

上季睇你地對車
好欣賞你地
發揚中國武術

車路士=葉問
未來=李小龍
猁狗又分化

上季睇你地對車
好欣賞你地
發揚中國武術

車路士=葉問
未來=李小龍
熱狗首領柒公柒咗都無你隻流浪狗咁撚肉酸
成個post圍撚住你熱狗黎屌都可以成隻小丑咁
TOT
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞