試下講 : 謹代表香港政府 向各國旅客致歉

790 回覆
1113 Like 71 Dislike
推到有各國語言翻譯
謹代表不負責任的香港政府 向旅程受阻的各國旅客致歉
我哋承認

由於連日報導揭露警方委派黑社會/警員/公安潛伏人群之中煽動示威者

我哋為求減少雙方衝突 故此對可疑行為尤其敏感
行動背後只係為求減少雙方傷亡
呢個要推
From 老豆搵仔:
仲有大家注意用詞
聽日去喺安慰旅客派糖
但係絕對唔可以道歉
有冇揸過車?
有乜碰撞老西都唔可以道歉
道歉即係代表你認做錯事
咁我哋有冇做錯事呀
冇呀嘛!
你入差館都識唔認罪喇
你聽日就主動認衰仔?
聽日去喺安慰旅客派糖
絕對唔可以道歉
個po 應該都好明顯啦大大粒字
靠大家推po了
不負責任既政府都可以
代表政府真係冇可能
不如學出面有個post或者
著曬裝備或者自己既野
YouTube Twitter 大整合專輯片咁
向世界各地聲名 道歉同埋會佔領機場
唔好比人有籍口係突然既事 呢個係我地既事
我地張牌黎,一放棄扣起或者遲出呢張牌
好有可能比人一下結牌 請大家小心行事自重
被捕唔可怕 成場運動輸左 你冇被捕一樣咁可怕
黎緊我地怕對既係完成集中營勞改既問題
我地呢一日呢一刻呢個精神理念
核爆都唔割

代政府道歉!
https://lih.kg/1467188
連登好多打手 各位睇路 今日係大成功
好呀
兄弟爬山唔代表事不關己
有意見就要拎出嚟一齊檢討同改善
不割蓆不分化同樣道理

唔好教條主義
「各有各做」「核彈都唔割」=/= 盲撐

愛之深 責之切
提出意見嘅人已經買少見少
唔好一味話人分化話人鬼

只有想件事好嘅人先會花咁多口水
冒住比人屌嘅風險都不吐不快

我地唔應該將佢地假定左做鬼
咁樣對佢地太唔公平
亦扼殺左成個運動嘅進步空間

[勸世文] 我真心懇求大家 唔好做左自己最討厭個種人

https://lih.kg/1467893
only 推
完全 打錯自膠
嘩 係彩虹
btw
https://lih.kg/1467188
連登好多打手 各位睇路 今日係大成功
咩話
記住 人畜之別
你屋企隻狗整到人 都係個主人say sorry啦
為此 我們200萬香港人在這裏 謹代表不負責任的香港政府 向旅程受阻的各國旅客致歉
並促使林鄭政府回應示威者訴求
痴撚線,咁做實好多人被打劫/入屋爆格

身家得1萬就冇所謂,試想想你拎住1千萬現金返屋企...
為此 我們200萬香港人在這裏 謹代表不負責任的香港政府 向旅程受阻的各國旅客致歉
721 811
謹代表香港政府 向各國旅客致歉
呢條橋okay
和理非
勇武

手足

唔好再將二元化啦,大家都係抗爭者,不用分得那麼細。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞