試下講 : 謹代表香港政府 向各國旅客致歉

790 回覆
1114 Like 71 Dislike
拿 道歉冇問題
用咩身分道歉先係重點

可以咁講
政府經歷2個多月的抗爭後 依然毫不退讓
反而誣蔑詆毁示威者的和平抗爭行為
稱他們為曱甴 暴民 甚至極端暴力分子
對他們採用極殘忍的謀殺行為
如暴力毆打 向頭部開槍 一米距離下掃殺
逼使香港人不得不到機場集會
希望籍此能令國際社會幫助正身處水深火熱之中的香港人
免受警鄉黑 港府 以及中共的打壓

為此 我們在這裏 謹代表不負責任的香港政府 向旅程受阻的各國旅客致歉
並促使林鄭政府回應示威者訴求

各位可以一齊推上熱門麻?
謹代表香港政府 向各國旅客致歉
射翻個波比政府阿!
絕不割蓆,唯要改進

我地唔會割蓆,但我地亦都會持續去改進,希望運動可以更上一層樓邁向成功之日,我地要一齊尊重,正如人人平等冇話邊個大啲有得話事啲,有咩建議大家投票解決,我地亦要每日一齊去檢討得失,正如人人都會有失誤嘅時候

古今中外所以社會運動總會有失誤嘅時候,可貴之處就係識得自省,而呢場運動其中一樣重要嘅係自己要有一個自省精神,一旦出現失誤就要認,認完就要反省,吸取教訓,下次再可以做好啲,人數亦會keep住多,人多就可以贏

如果出現失誤唔去承認,唔去反省,唔尊重對方互相指罵,只會不斷重複失誤,人數會變少,最後重演2014年雨革失敗歷史。
交波!
將旅客怒氣轉移!
個個訓曬了?

好啦
我聽日再推
推爆呀
但民間記者會記得射波!
謝謝你
【訓撚醒未呀】港共政府 無辦法係機場清場 但 可以 連登分化粉碎呢個活動
https://lih.kg/1467822

試下用 我不會放棄機場 回覆

另外816 金融抗戰

機場橫額
https://lih.kg/1468251
721大家記得麻?
811大家記得麻一
不錯
謹代表不負責任的香港政府 向旅程受阻的各國旅客致歉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞