今晚機場單野,大家真係要醒

113 回覆
111 Like 7 Dislike
推!
如何對付公安狗而又不失國際民意?

咁樣一黎可以做文宣話支那都有支持者 二黎隻公安一定寧願咬脷自盡
琴晚大家做既野 係正常發揮黎
雖然做得唔靚仔 最大既問題唔係打 唔係綁
而係成件事做得拖拖拉拉
除非大家想係救護員手中搶返佢返黎繼續私刑
否則點解要阻住救護員抬佢走呢? 死局黎喎
救護員無可能讓步 大家依兩個月都睇到佢地幾有職業操守 幾專業
如果搶左真係陷佢地於不義

大家仲記唔記得有幾百名手足係佢地手上 佢地被人拉左之後受既苦我地係想像唔到
我地首要目標 係要救人
就算今日打死左個大陸人 對成件事真係無任何幫助 甚至令手足更加危險
因為 大陸依D死士棄子 要幾多有幾多
但我地既手足拉一個就少一個
唔好被仇恨支配情緒
大家記唔記得我地係正義之師 記唔記得我地既目標係咩? 係民選政府
我地要show俾全世界睇 我地係有能力掌政既人
只有咁樣 先可以還所有義士公道
比起黑警 我哋直頭過分友善
唔好再起衝突啦屌你老母,如果日日都係呢啲阻人上機圍人打人畫面真係好丟架,全世界睇緊架,輿論戰輸晒

連遊客都頂唔順就會要求政治做啲嘢比佢番屋企
記住所有手足共識:
1. 不傷害記者,不阻礙記者工作
2. 不傷害急救人員,不阻礙急救人員工作
3. 不任意攻擊一般平民及其財產
4. 不使用酷刑

如果有人太激動破壞共識,拉開佢一邊先
死都唔聽,有機會係狗扮示威者帶風向
獨立思考,唔好中伏

捉鬼正確方法 (PR最好睇)
1. 詢問
2. 控制,防止逃跑
3. 搵記者,由記者盤問(811記者問黑警扮示威者咁樣)
5. 睇證件、影相
6. 散水,不包圍

721 805 811
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞