[正視聽]黑警舉真槍前因後果

1735 回覆
3704 Like 38 Dislike
推呢個

裡面唔少外國人講緊香港警察克制過美警
快手入去留言話香港示威者都好克制,咁多人圍住黑警但佢乜傷都無只係嚇親
DLLM 佢揸個女仔個胸
連登好撚多三毛
喂佢比人搶棍仲要被打 出槍係正當wor
與其諗塞機場對錯,不如諗8.16㩒錢經濟戰
https://lih.kg/1467538
你老母你食屎啦 你又唔撚講佢求其見人就扯低

今日重點
文宣應該要咁:
打佢嗰幾個示威者警察扮架,唔係個差佬點會唔開槍
個差佬推低個女仔想強姦

吹到越大,藍絲先越會信
Popo is shit
Fuck the Popo, save the world
Push
屌你老母係咪唔撚可以冷靜d討論呀!仆街究竟我哩2個月咁樣日撚日出黎做乜撚野呀,講句野都要咁樣屌算點撚樣呀屌你老母!係咪一定要去到宜家咁樣你屌我我屌你呀
pish
值唔值得試
https://lih.kg/1385201

收皮啦on9仔
禮貌版
前線你好!核彈我也不會割。天琦說過與港共鬥爭不能有任何底線。既然有鬼捉不了已成事實(亦得到官方承認),何不反其道而行,將一切大眾不能接受的行為推卸給popo(注意!並非割!)有了這免死金牌,前線能放下民意顧慮,盡情去做該做的事(不要斷正就可以)。你們的背後有我們!

誠狠版
屌你老母,醒少少好唔好?班差佬畀咗咁大 個核彈你都唔識玩?! 天琦講過你班撚屌唔好有任何潔癖, 咁撚正氣點打中共啲陰招。示威肯定有鬼, 捉嚟都嘥鳩氣。 用下你個豬腦逆向思維咁諗, 有咩事咪奶撚落曬啲臥底到囉。 大眾淨係需要一個合理到嘅版本,陰謀論冇所謂㗎。 拎撚住依個免死金牌, 前線手足咪可以放手做,文宣我哋咪可以輕鬆打囉。 屌你老母,對面元朗嗰時已經做緊謠,唔係唔撚返佢哋呀?
D黑警一向都中意係咪都fing支警棍出黎加嘛
香港班狗除左奇行種(sdu 、asu 、ctru)等等,其他一除裝咪普通中年阿叔一個
唔算入去 屌 上網搵啦
向勇士致敬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞