[正視聽]黑警舉真槍前因後果

1735 回覆
3704 Like 38 Dislike
第4點加埋,身上有我愛香港藍衫,係荃灣恐襲人士所穿嘅服飾
1.警方已聲明安排卧底扮演唔同人士

2.星期二集會人士明顯比星期一集會人士激進,有集會人士懷疑有卧底煽動

3.尋找可疑人士中,意外發現2名大陸人士,名字與2名福田公安相同,一人被發現後因意圖襲擊集會人士被制服,隨身身品中有武器

4.懷疑公安登上救護車後,現場人士隨即發現另一名可疑記者,對方並坦承自己假扮記者

2.星期二集會人士明顯比星期一集會人士激進,有集會人士懷疑有卧底煽動

3.尋找可疑人士中,意外發現2名大陸人士,名字與2名福田公安相同,一人被發現後因意圖襲擊集會人士被制服,隨身身品中有武器

4.懷疑公安登上救護車後,現場人士隨即發現另一名可疑記者,對方並坦承自己假扮記者
再推!

問:阻塞機場搞死香港?
答:「做法不完美,但可接受,要改善。」
問:點解阻止公安離開?
答:「佢唔喺現場出現就冇事,去得果度就可能有呢啲風險」。
問:阻止救護帶佢離開?人命嚟㗎。
答:「而家眾說紛云,我認為事主可以去報警先,警方必定會跟進調查。」
問:點解你地咁冇人性,濫用暴力,究竟想點?
「在場嘅市民只係用最低武力,當一切平靜後,真誠對話就會展開」

#如果你接受唔到咁講
#又點說服大家接受林鄭政府
#以上每句都是政府官員教的
條警犬揸波手足先咁嬲wor
back up
察撳低女遊客,舉鎗片
http://sendvid.com/4vui0ihd

幫手文宣
問:阻塞機場搞死香港?
答:「做法不完美,但可接受,要改善。」
問:點解阻止公安離開?
答:「佢唔喺現場出現就冇事,去得果度就可能有呢啲風險」。
問:阻止救護帶佢離開?人命嚟㗎。
答:「而家眾說紛云,我認為事主可以去報警先,警方必定會跟進調查。」
問:點解你地咁冇人性,濫用暴力,究竟想點?
「在場嘅市民只係用最低武力,當一切平靜後,真誠對話就會展開」

#如果你接受唔到咁講
#又點說服大家接受林鄭政府
#以上每句都是政府官員教的

就咁睇其實似頭暈多啲
大家可以留意下救人果位巴打其實係叉隻狗頸
隻狗應該抖唔到氣所以頭暈要坐低
有架屌 第一唔知乜9第二棍第三槍
推呀
全部都係事後檢討po
又到深夜3毛帶風向呀 轉移視線
我只係想理性分析事件,阻人上機的行為係做得唔好,請問遊客有幾多人,香港人被克警使用過分武力,大多數遊客有冇出來指責,佢地的領士官,有冇出來指責克警和香港政府,遊客唔係長期留在香港,遲D走對佢地只會做成不便,但係阻遊客上機,會對政府和北京,航空公司造成壓力,北京要10月1日前清場,之後大清算,你看國泰就知道,所有參加過這場運動的人會有各式各樣的追究,過往的運動,日晒雨林,受傷的受傷,拉的拉,比克警圍打的多的是,但在機場有遊客,有機場保護市民,易守難攻 ,在機場大家只要捉鬼,拍攝佢地的所作所為,吳好分化,可長期抗爭,對抗一個不公義的政府,5年10年都可以,雨傘失敗在於長期留守,在機場無必要留守,只要機場講暫停,便可以回家,真正做到,不被捕,不受傷
有無人有成條片,點解個女仔會中左胡椒,個手足好明顯搶左支棍,仲比人差頸狂扑,隻狗又乜柒都無係手唯有蚊槍。但個師兄好勁,火影咁衝上來救人,又衝返去人群之中走。
不捉鬼 721 811
pish

果條友係咪受左order要入浩園on9到咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞