[正視聽]黑警舉真槍前因後果

1735 回覆
3704 Like 38 Dislike
1.警方已聲明安排卧底扮演唔同人士

2.星期二集會人士明顯比星期一集會人士激進,有集會人士懷疑有卧底煽動

3.尋找可疑人士中,意外發現2名大陸人士,名字與2名福田公安相同,一人被發現後因意圖襲擊集會人士被制服,隨身身品中有武器

4.懷疑公安登上救護車後,現場人士隨即發現另一名可疑記者,對方並坦承自己假扮記者

幫手文宣
合理化狗仔出槍都唔知係咩心態
真心
就算真係自己友柒都冷處理啊各位
打仗啊依家
幾時見過對家柒左會認
要贏就要不擇手段呀各位
呢啲就跟指引
DKLM
唔理你地係乜派 呢單野點都要推上熱門
唔好再比分化post搞亂今晚重點
肥仔好嘢
救得好
btw呢個警察相對呢兩個月一系列事件嗰啲真心算係冇咁兇殘,佢有轉左手揸棍好似想用手掂地下個女人同埋之後佢有腳仔軟

佢下次一定唔會留手了
終於有人錫左佢春袋 黑色腳好波!
agger
死差佬欺善怕惡恰女人,條女只係摷緊袋,條死差佬無啦啦走去撳低佢。抵條死差佬畀人打到隻狗咁。

睇完個心涼晒,今晚可以冷氣都慳番而又瞓得好🤭🤭

2.星期二集會人士明顯比星期一集會人士激進,有集會人士懷疑有卧底煽動

3.尋找可疑人士中,意外發現2名大陸人士,名字與2名福田公安相同,一人被發現後因意圖襲擊集會人士被制服,隨身身品中有武器

4.懷疑公安登上救護車後,現場人士隨即發現另一名可疑記者,對方並坦承自己假扮記者

幫手文宣
推爆
不分化,不割蓆,不篤灰
聽日cctvb一撚定cut咗捉女嗰後

幫手文宣
因為警察濫權濫捕先會逼使市民還擊
屌, 原來條女係到摷緊袋咋, 仆街狗係後面陰陰濕濕偷襲仲要搞女人
笑死
呢個時候就合理化對家跟指引
佢地幾時跟過指引啊

不過大家停止互屌啦
愛你地
不分化
個女仔好似係中左椒,好辛苦咁走緊無啦啦俾狗撲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞