里奧費迪南:戴巴拿只是後備 何來勇氣拒曼聯?

144 回覆
31 Like 87 Dislike
暴=沒落球隊
冇人有興趣
可能怕英超, 怕受傷, 都係高價拒絕熱刺
阿根廷人本身就難適應到英國(足球,歷史,天氣原因)
踢波踢一個人美斯一早拎左世界杯啦
咁呢d 完全唔係叫心態fail
大家目標唔同 你要人幫你重建 人地就不屑踢你d 冇歐聯打既細會 fail乜撚?
Rio 呢d 叫跌落地拿返渣沙 簽唔到人梗係要踩人啦
都比人雪到硬晒😏
佢知道自己未夠班踢曼聯
應該係咁
有條友叫軒達臣差d 比人清左去富咸
佢唔肯去carry 富咸
留係利記爭正選
然後以隊長身份捧埋歐聯
笑左講咁耐咪得個華朗適應唔到
分得清open to 同want to 未比埋段新聞你,對你成長有幫助

https://amp.theguardian.com/football/2018/oct/29/cristiano-ronaldo-left-real-madrid-president-florentino-perez-juventus

“The truth is that the president wanted me but, at the same time, he made it known to me that my departure would not constitute a problem.
其實人地真係冇曼聯而家呢種自卑到自大既特質
收皮啦死獌狗
Dybala級數高撚過曬你成隊啲人呀
小心一陣比人屌你呀
人地話級數咁撚高做咩唔黎曼聯carry全隊呀
痴撚線 都唔知乜撚野諗法黎
咁級數高就要黎你隊野既咁美斯係咪要過獌 c朗係咪又要回歸
不嬲球員買賣都要睇球員意願㗎啦 唔係有錢就大撚曬
買不到的球員是酸的
迪馬唔計
分得清咩叫語言偽術咩 唔想賣又點會open to
牙朗講客套說話又信 賣牙朗激到拖舟都走埋 都話係牙朗自己想走
迪馬一黎踢到識飛又唔計
下半季想去psg 扭計就計
我上面話唔適應英國,唔係話適應英超
由頭到尾都無質疑過佢嘅能力
反獌d創造力仲勁過沙維小白
話人只是後備都唔叫質疑人級數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞