里奧費迪南:戴巴拿只是後備 何來勇氣拒曼聯?

144 回覆
31 Like 87 Dislike
英超轉會窗口已經關閉,在最後的幾天裡,曼聯曾嘗試邀請戴巴拿(P.Dybala),但卻遭到了球員的拒絕。此事已經過去了好幾天時間,但曼聯傳奇里奧費迪南(R.Ferdinand)依然對此耿耿於懷,他對戴巴拿冷嘲熱諷。

里奧費迪南表示:「近些年來,有很多球員都拒絕了來曼聯,他們選擇了其他球隊。我們都知道戴巴拿坐在祖雲達斯後備席上,他哪裡來的勇氣拒絕曼聯?他現在需要的就是比賽時間。」

「也許戴巴拿的想法是,我想要踢歐聯比賽,否則我寧願坐在後備席上。我願意當後備,也不想給曼聯踢比賽。好吧。其實戴巴拿沒來曼聯,我還挺高興的,因為他身上沒有一丁點曼聯需要的品質。」

「我希望有球員想來曼聯,他是認為曼聯需要重新成為頂級豪門,而他自己想要當催化劑的那種球員。這樣的球員,才是我們想要通過轉會窗口買入的球員。」

「現在蘇斯克查(O.Solskjær)正在和一批有潛力的年輕球員一起奮鬥,占士(D.James)和雲比沙卡(A.Wan-Bissaka)都是很年輕的球員,潛力巨大。摩連奴曾經渴望的麥佳亞(H.Maguire),雖然已是很有名氣的球員,但別忘了,他才26歲。我現在希望大家能對蘇帥保持耐性,一些跡象都顯示,球隊正在朝著正確的方向發展。」
Morata 2.0
葡萄到
塞旅客一定要塞如果唔係出機場做咩

塞嘅話,留返一個counter/閘口出黎,放一條極細既路出黎,由佢地排條好長既隊,排都排一兩粒鐘。其他路block Q曬,咁你就人道了,無位比人入了。

圍師必缺,你唔使塞死,已經塞死。
摩連奴曾經渴望的麥佳亞

daddy係到個陣你唔買
daddy走咗先肯買
有報導大巴擔心曼無歐聯而唔嚟
如果係真嘅話,咁里奧真係無講錯
簽你返嚟就係想你carry隊波上前四踢歐聯
相反佢就驚嚟左無得踢歐聯
心態上已經fail左
買不到的戴巴拿是廢的
點解要浪費一年同你打歐霸
咪係打歐霸仲咁高姿態
人地係蛆仲可以搏打正選分分鐘捧歐聯
所以咪話唔想嚟咪唔好嚟囉
咁你up乜尻心態fail 人地唔撚想嚟打歐霸
阿記歌王,希比去巴塞就係反向嘅例子
喺細會就有表現,去大會咪坐囉
知唔知咩叫「擔心」無得踢呀

有本事咪carry隊波下年打歐聯囉
連相信自己帶起隊波升level都做唔到咪心態唔好囉

留喺祖記佢就算零入球零助攻都有得踢歐聯啦,甚至捧埋添呀
所有球星都應該要歐聯唔踢 黎踢歐霸carry你隊波 古天奴 d哥斯達 丹比利 全部冇正選球星都要黎
有冇諗過人地係想爭番歐聯正選踢 咁正面既心態比你講到fail哂
因為他身上沒有一丁點曼聯需要的品質
歐霸嘅品質
lingard 都勁過佢
牙朗隻狗
皇者
里奧 你太年輕了
曼聯從來都唔係頂級球隊
如果唔係當年C朗點解會去皇馬

利申:20年曼迷
好吧。其實戴巴拿沒來曼聯,我還挺高興的,因為他身上沒有一丁點曼聯需要的品質。

酸撚到

同埋其實上年dybala因傷miss咗5場 但上陣時間都喺隊入面排緊第7 唔係真係太需要擔心出場時間姐
咁c朗轉會祖記
咁皇馬又係咪頂級球會
說好的唔抽水 大和解
「所以咪話唔想嚟咪唔好嚟囉

其實你係對眼有問題?
死獌狗笑到我仆街
以為自己邊撚個
一隊肯定變中游嘅垃圾
「我希望有球員想來曼聯,他是認為曼聯需要重新成為頂級豪門,而他自己想要當催化劑的那種球員。這樣的球員,才是我們想要通過轉會窗口買入的球員。」

其實波台係咪真係咁多文盲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞