DHL員工有嘢想講

769 回覆
2479 Like 33 Dislike
香港冇大陸海關咁多限制 d貨通常會運落黎先
Push
D記都有用客機走貨
尋晚cancel 咁多機實有影響

駁唔切貨去destination
大力推
A lot of people fail to understand the difference between halting the bill and withdrawn the bill:
If the government just halts the bill, then the bill will go directly to the so called "second read" and the bill will pass just after the "third read" when the bill is re-introduced.
If the government withdraws the bill, then the bill will have to go through the long whole process again when the bill is re-introduced.
焗撚住我去食早餐
講左幾多次出證要寫自己名

721元朗恐襲

黑社會無差別襲擊人,警方唔拉黑社會
警黑合作, 警署落閘, 999唔通,無人被檢控

721元朗恐襲第23日: 無人被檢控, 無警停職, 施襲者逍遙法外,市民安全零保障

不分化 不割席
五大訴求 缺一不可

香港警方=黑社會, 香港警方=恐怖主義組織
香港人一世都唔原諒香港警察
無忘721
記者請日日問

721元朗恐襲

黑社會無差別襲擊人,警方唔拉黑社會
警黑合作, 警署落閘, 999唔通,無人被檢控

721元朗恐襲第23日: 無人被檢控, 無警停職, 施襲者逍遙法外,市民安全零保障

不分化 不割席
五大訴求 缺一不可

香港警方=黑社會, 香港警方=恐怖主義組織
香港人一世都唔原諒香港警察
無忘721
記者請日日問

721 811
Push
仲有D記 用嗰d 客機 最早5點就落香港 (澳洲嗰堆),上面有香港件趕住同一日派AM,如果搏唔切嘅話,唔知道會唔會賠死D 嘅記呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞