[LIHKG] Guild Wars 2: Heart of Thorns 討論區 [1]

305 回覆
4 Like 0 Dislike

但打王都成日跌exotic
係咪冇咩必要自己整?

有d stat既裝唔會跌,同埋無得揀
ascended 新stat一定要整,就算拎舊裝轉屬都要craft

即係唔同prefix個d?

所以睇你要咩stat 嘅裝

做左成個星期礦工,果農加伐本工,終於齊一套飾品

咩rarity?

有心打而家無人用橙色飾品架喇
一定係紅色

係紅裝呀,橙裝而家直接買算lu

但打王都成日跌exotic
係咪冇咩必要自己整?

有d stat既裝唔會跌,同埋無得揀
ascended 新stat一定要整,就算拎舊裝轉屬都要craft

咩rarity?

一定係紅色

第一件紅裝要點開始

咩rarity?

一定係紅色

第一件紅裝要點開始

打fotm儲

咩rarity?

一定係紅色

第一件紅裝要點開始

打fotm儲

ranked pvp有得換
痴撚線呢2日PVP 好多cheater
無限teleport necro
閃身賊
屌佢老母
痴撚線呢2日PVP 好多cheater
無限teleport necro
閃身賊
屌佢老母

sosad
可能我近排少打,冇乜點見過
或者試下其他時段打啦
每逢星期六 11 pm Guild mission
welcome
發覺每當warr處於低谷,burn warr呢啲偏門build都會有奇效lol
發覺每當warr處於低谷,burn warr呢啲偏門build都會有奇效lol

我發現而家打PVP 好多人個target 唔係要贏, 係為左打人
學識玩GW2 個PVP 點樣拎分未呀

我發現而家打PVP 好多人個target 唔係要贏, 係為左打人
學識玩GW2 個PVP 點樣拎分未呀

所以一定要玩啲可以自己cap點嘅職
呢排買左hot玩返,有冇公會收人?thx

yeung.1842
呢排買左hot玩返,有冇公會收人?thx

yeung.1842

love
邀咗你
身為一個weaponsmith, bloodstone dust太多點用先好
咩都唔識
身為一個weaponsmith, bloodstone dust太多點用先好
咩都唔識

我直接dum
所有dh仆街死
所有dh仆街死

俾dh troll 完?
所有dh仆街死

一個同賊1v1都輸
2個都輸mid就企係到唔郁
明明打sides有機
d/d condi thief可以點counter?
之前用d/p thief成日畀d/d屈
自己玩下d/d, 發現真係好易用
所有dh仆街死

一個同賊1v1都輸
2個都輸mid就企係到唔郁
明明打sides有機

weekend troll
呢D 仆街真係要block 完再report

condi thief 係而家O既OP build....好似係
enjoy 下啦
好快會nerf

condi thief 係而家O既OP build....好似係
enjoy 下啦
好快會nerf

burn warr幫到你
放低屠刀之後未驚過賊

btw你玩咩職先

enjoy 下啦
好快會nerf

放低屠刀之後未驚過賊

btw你玩咩職先

自膠
賊打賊咩build都係鬥預判/隱形
捉到佢冇dodge就用steal/elite interrupt佢斬幾下
唔好貪刀

唔夠抽就即走,去打+1/decap

利申理論形玩家

enjoy 下啦
好快會nerf

放低屠刀之後未驚過賊

btw你玩咩職先

自膠
捉到佢冇dodge就用steal/elite interrupt佢斬幾下
唔好貪刀

利申理論型玩家

enjoy 下啦
好快會nerf

放低屠刀之後未驚過賊

btw你玩咩職先

自膠
唔好貪刀

利申理論型玩家

總結過去星期六日兩日: weekend 真係超級troll

enjoy 下啦
好快會nerf

放低屠刀之後未驚過賊

btw你玩咩職先

自膠
唔好貪刀

利申理論型玩家

總結過去星期六日兩日: weekend 真係超級troll

我有份troll人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞