[LIHKG] Guild Wars 2: Heart of Thorns 討論區 [1]

305 回覆
4 Like 0 Dislike
WOW左幾日

http://dulfy.net/2016/12/13/gw2-wintersday-2016-coverage-guide/

今年WINTERSDAY有個DAILY成就, 做夠五日就會送你包禮物新SKIN

另外PVP S5開始有得換紅裝, 只要儲夠PIPES就會比tokens你, 無錢或者唔想自己整又多一個方法拎紅裝
就算打得唔叻都無所謂, 因為今季無論輸贏都有pipes, 輸都唔會扣, 可以慢慢儲上去
想問下而家有冇繁體漢化?
當時一出就買玩左半年,諗住聖誕買返隻資料片回鍋。
想問下而家有冇繁體漢化?
當時一出就買玩左半年,諗住聖誕買返隻資料片回鍋。

無, 支那版就有
我都係當時一出就玩左半年,依家仲多唔多人WvW?

有d心思思想玩番,但又唔知依家仲有咩玩? pvp?
我都係當時一出就玩左半年,依家仲多唔多人WvW?

有d心思思想玩番,但又唔知依家仲有咩玩? pvp?

WVW多返人玩, 尤其T1 T2, 你咩SERVER?
PVP近排新活動多左好多人玩
PVE新MAP, HOT META就主要DS/AB多人玩, DUNGEON個D就難搵D
2年前升到80lv 要考dse就停左無玩
而家回鍋想問80lv後應該做d咩先?

利申: 基本上係個新手咁 求帶

留個ID,一齊玩
80lv戰士新手留名
80lv戰士新手留名

Warrior世界第一
終於搵到GW post啦
Condi Ranger留名

HoT meta硬係唔覺有人打,早兩日先知原來LFG有得出團

通常就咁入都會分你去無人既IP
幫推
新手完全睇 唔明你寫既經驗攻略
新手完全睇 唔明你寫既經驗攻略

其實都唔太updated
而家vb td幾乎無人玩
得ab ds多人玩
新手留名 mesmer 20lv
db 服
仲有冇公會可以俾我R下公會任
儲唔到公會幣

係map頻睇下有無d大型pve公會招人,入去睇下有無固定gm schedule
或者入TTS r gm做,上佢地官網apply
仲有冇公會可以俾我R下公會任
儲唔到公會幣

你留GAME ID,睇下幫唔幫到你搵公會
有無巴打試過上外國網買金
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞