[LIHKG] Guild Wars 2: Heart of Thorns 討論區 [1]

305 回覆
4 Like 0 Dislike
有冇巴打會開squad教打raid, 因為次次lfg都唔會有training group
我想打埋sab攞the eternal

夠人既話咪開團 我可以教大家

巴打肯教我一定join
因為真係好少training group

除左識人同入guild好難有人同你pug train啦

巴打你地係咪有guild架
可唔可以join下?

留ID

Zeta.4318
唔該巴打

應該今晚會有人ADD你
準備整legendary accessory 同埋新劍 龜速進行中
屌,臨尾幾日啲垃圾浮撚曬上水
唔聽人講嘢又有,唔睇地圖又有,正面硬上dh嘅賊不在話下
兩賊一mes都輸rotation
我想打場正常嘅嘅pvp啫,係咪咁難呀
準備睇新expansion
https://www.guildwars2.com/en/expansion/

GW2, PATH OF FIRE

HOT 之後係POF
屌,臨尾幾日啲垃圾浮撚曬上水
唔聽人講嘢又有,唔睇地圖又有,正面硬上dh嘅賊不在話下
兩賊一mes都輸rotation
我想打場正常嘅嘅pvp啫,係咪咁難呀

又真係幾難
Hot D地圖係整得好好,但衰左個難度落差太大
個mastery系統係咁迫你去玩晒所有內容,越玩越唔開心
體驗過 Hot 真係驚驚地

睇完 POF 段片,有D地方係好鍾意
不過而家無時間成日farm喇, 玩的時間會少左好多

剩返2個月都唔夠,你地會買嗎?

會啊,話晒都玩左個系列超過十年
新手想回歸 係咪遲D可以50$ USD可以買返晒hot 同 pof?

雖然未必玩得晒D內容
新手想回歸 係咪遲D可以50$ USD可以買返晒hot 同 pof?

雖然未必玩得晒D內容

係,pof三十蚊,hot加廿蚊

會買,仲會買最貴的package

會買,仲會買最貴的package

我都正常會買
GW2 呢隻game 對我黎講hea 玩下PVP
hea 玩下content,唔洗追LV, mastery point 拎到就拎,拎唔到算,反正我玩pvp 唔需要追求,又唔洗好多時間
咁O既情況下,呢隻game 好O岩我玩
我打算買最貴package但係想問d gems大家通常係咪開slot用
仲有買living world season2有冇用?
我打算買最貴package但係想問d gems大家通常係咪開slot用

冷靜d先
你d gems 有無用先?無用嘅我覺得最平package都得

冷靜d先
你d gems 有無用先?無用嘅我覺得最平package都得

我覺得最唔抵係中間個package
4000 gem = 50 usd
大家對啲新spec點睇
btw我發現pvp要carry就要唔理三七廿一咁rush far
大家對啲新spec點睇

未睇,條片我都係睇左少少
btw我發現pvp要carry就要唔理三七廿一咁rush far

都首先要你有搶far嘅技術
好怕d傻仔衝去far然後死
大家對啲新spec點睇

未睇,條片我都係睇左少少

佢今次改mes個dodge
大部分都睇落幾好,除咗warr
warr搞到勁魔法向

都首先要你有搶far嘅技術
好怕d傻仔衝去far然後死

而家邊有勁人玩pvp

冷靜d先

我未買過gems, 但係玩左成年得一個bank slot真係唔夠, 仲有想試下玩多個character咁

冷靜d先

我未買過gems, 但係玩左成年得一個bank slot真係唔夠, 仲有想試下玩多個character咁

我會等特價先買bank storage character

冷靜d先

咁你買最貴package啦,儲起d gems,佢有時會減價,
買bank slot, bag slot 果d
Character slot正常5個好難唔夠
Bank slot bag slot 比較大問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞