做過富士施樂 (Fuji Xerox) 兩年,你問我答

162 回覆
1 Like 0 Dislike
有冇員工係到?
愈來愈多人走
等收皮
愈來愈多人走
等收皮

收到mt offer 唔知要唔要好
有另一份offer 但人工低啲
有冇巴打可以分享多啲 mt 工作or 前景嗰啲?
愈來愈多人走
等收皮

應該有十個八個

如果你想俾人吊完都冇咩感覺
又可以開心繼續笑
[quote]收到mt offer 唔知要唔要好

如果你俾人吊完都冇咩感覺
又可以開心繼續笑
可以一試
幾時變因樂?
(因航啲friend)

mt米等於廉價勞工囉,咩春福利都無。
真係唔明公司d豬閪肥到腩肉都擠幾層出來 係都要化濃妝著短裙扮後生。 diu, 又肥又老 劈大隻腳倒貼都無人屌啦
阿姐都走

走米走囉,有咩問題?
話時話揾到狂偷煉奶條柒頭未
見佢請緊sustainability嘅人,我有d興趣想apply. 樓主點睇呢間公司喺可持續發展方面嘅表現
印得愈多賺得愈多 你信係可持續發展?

咁每個行業都有對環境造成影響嘅

正如巴打咁講,印咁多嘅同時,佢地有無著重點樣盡量減少對環境嘅影響 因為我見佢請人搞sustainability 都算係肯投資喺呢方面,所以想了解更多

咁每個行業都有對環境造成影響嘅

正如巴打咁講,印咁多嘅同時,佢地有無著重點樣盡量減少對環境嘅影響 因為我見佢請人搞sustainability 都算係肯投資喺呢方面,所以想了解更多

晒gas
真係唔明公司d豬閪肥到腩肉都擠幾層出來 係都要化濃妝著短裙扮後生。 diu, 又肥又老 劈大隻腳倒貼都無人屌啦

見佢請緊sustainability嘅人,我有d興趣想apply. 樓主點睇呢間公司喺可持續發展方面嘅表現

去試試,砌報告、搞慈善贊助活動、課程之類。

去試試,砌報告、搞慈善贊助活動、課程之類。

Ic. 同我依家做緊嘅差唔多。
做人定做狗,自己揀
話說公司要換新printer
搵個Xerox sales介紹左部3375比我
介紹果時就係ApeosPort機
到最後想我簽部DocuCentre 機
感覺有伏
有無人知有咩分別
有冇同事做in house support?
話說公司要換新printer
搵個Xerox sales介紹左部3375比我
介紹果時就係ApeosPort機
到最後想我簽部DocuCentre 機
感覺有伏
有無人知有咩分別

有賺啦你
呢間公司伏唔伏?福利如何?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞