做過富士施樂 (Fuji Xerox) 兩年,你問我答

162 回覆
1 Like 0 Dislike
答得嘅都會答
樹蛙?
樹蛙?

邊止兩年呀佢
見你叫黃蛙
加上佢rejoin咗都係2-3年姐
你唔撚知?
屋企基本用嚟print下文件,邊部printer最抵?
碳粉唔用原廠其實有無壞處
kyocera d機正一辣殺
見佢成日請影印房助理有冇伏?
見佢成日請影印房助理有冇伏?

伏到仆街,如果佢派你去d 字頭係太古坊個邊(好似搬左去葵涌)千祈咪撚入,個度一日要拆百鳩幾二個順豐文件,重要人手寫入log 雖然我未去過
派你去d 外資銀行可能好少少,係做外判郵件房,專門內部分信同做影印事項,比較好少少,閒時昅下女,人工穩定(地低),ot 有補水,返五日,有唔合規舉既事可以reject(自己衡量人際關係)
我個時派左去間世界頭幾名外資銀行做,確實係唔錯,但d 日本公司濕鳩規矩(搵user 寫compliment, 年中做下所謂評估,比大佬捽你工作態度等等)就跟到足哂,重要被迫參加d 公司活動加強對公司歸屬感

利申工作過一年,已離職
想知再講
屋企用緊你printer
Cathy生夠未?
做咩位?
係咪有人出街做維修保養裝機?
做過FX子公司(柴灣)兩年,留名
成撚日壞機食紙 垃圾
公司成日用租機
見你叫黃蛙
加上佢rejoin咗都係2-3年姐
你唔撚知?

師兄 我唔知 知佢做左ok耐
屋企基本用嚟print下文件,邊部printer最抵?
碳粉唔用原廠其實有無壞處

Desktop 家用細機唔多熟
用唔用原廠 視乎你部機貴唔貴 諗住用幾耐啦
畢竟長遠計 打印成本最高都係碳粉盒
屋企用左兩年
見佢而家請graduate trainee,有冇details?

做公司客嘅間間都有架啦
見佢而家請graduate trainee,有冇details?

巴打你fresh grad 搵緊工?
某一年GT請左十個人
Program 完個陣 走剩兩個人

想知再講

做公司客嘅間間都有架啦

果啲咩人工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞