做過富士施樂 (Fuji Xerox) 兩年,你問我答

162 回覆
1 Like 0 Dislike
點睇alan wong

閪公司
想問下呢間公司phone in大概問咩呀
想問下呢間公司phone in大概問咩呀

咩post先
咪又係知唔知呢間公司做咩呀(唔止係影印機)對customer facing有冇困難呀(公司全民皆sales)嗰啲...
點睇同行R字頭

低質

K字頭呢
講緊商業大機

K唔sure但做過C,不過講真賣hardware其實大家都好接近,都係一柒樣,而家一係鬥價一係鬥服務
聽聞摔數摔到好癲,真的嗎?
見佢而家請graduate trainee,有冇details?

巴打你fresh grad 搵緊工?
某一年GT請左十個人
Program 完個陣 走剩兩個人

想知再講

做sales?

係 所以走晒
有見及此 下一屆嘅所謂 trainee 好似辭職要罰兩個月人工

就grad搵緊工 辭工都要賠錢咁仆街,知唔知人工幾多

好似好多MT/GT program都要,咩培訓費定保證金嗰啲
人工見MT集中討論post個google doc,有人寫萬八+B

最近個MT/GT program 改左名
叫做 iMBA MT

想問下巴打 咁即係呢個iMBA MT都係sales position? 另外人工如何?
唔該哂
想租部黑白3合1大機要幾錢一個月?

巴打你fresh grad 搵緊工?
某一年GT請左十個人
Program 完個陣 走剩兩個人

想知再講

做sales?

係 所以走晒
有見及此 下一屆嘅所謂 trainee 好似辭職要罰兩個月人工

就grad搵緊工 辭工都要賠錢咁仆街,知唔知人工幾多

好似好多MT/GT program都要,咩培訓費定保證金嗰啲
人工見MT集中討論post個google doc,有人寫萬八+B

最近個MT/GT program 改左名
叫做 iMBA MT

想問下巴打 咁即係呢個iMBA MT都係sales position? 另外人工如何?
唔該哂

應該係有得揀,我見而家嗰批好似都唔係個個sales
好冇做 想入
點睇alan wong

爛仔一名
聽聞摔數摔到好癲,真的嗎?

每個quarter end sales 日日六點返公司報數
三月更甚 因為三月係公司 financial year end

都要睇下每個月包幾多張 B/W + Color 先講到喎 ching
好冇做 想入

Sales?
呢行有無咩秘聞?

都要睇下每個月包幾多張 B/W + Color 先講到喎 ching

拎contact攞referral bonus
SALES 月入最低最高?
好冇做 想入

Sales?

Hr / marketing
我做sales會乞米
答得嘅都會答

點睇肥婆Winnie
好冇做 想入

Sales?

Hr / marketing
我做sales會乞米

美其名marketing
咪又係sales
phone in hea 答左
IT狗定sales?
點解搵唔到果個出街搵舖頭print 野果個app
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞