月尾名古屋 乜都未plan

220 回覆
1 Like 6 Dislike
十二月去

諗唔通買北陸周遊券定係昇龍巴士券

都係去果d 大路地方

下呂,高山,金澤,福井,富山,白川
2月

自駕嗎樓上巴打
自駕嗎樓上巴打

金澤 搭巴士 1個鐘多少少就入到去
年尾去八日七夜來回名古屋
諗住跟pass 高山北陸pass 玩

1-2 住名古
3-4住高山

未諗到剩低幾日點分配

一日住金澤/富山/福井?

諗緊駛唔駛尾二果日住返名古。方便上機(中午飛)

1-2 住名古
3-4住高山

未諗到剩低幾日點分配

sorry

應該金澤/富山揀一個黎住,有冇話邊個較方便?

5 金澤/富山
6 福井
7名古屋
自推
記得買月餅

1-2 住名古
3-4住高山

未諗到剩低幾日點分配

sorry

5 金澤/富山
6 福井
7名古屋

金澤
福井 乜鳩都冇

1-2 住名古
3-4住高山

未諗到剩低幾日點分配

sorry

5 金澤/富山
6 福井
7名古屋

金澤
福井 乜鳩都冇

感謝

我果去陣立山封山,如果住富山就有d 唔方便,都諗住揀金澤

即係day5-6住金澤,用金澤做中心去周圍玩

day7又返名古屋

day8上機

同埋我會買pass,諗緊北陸定係昇龍道,day3開始用

正確嗎

1-2 住名古
3-4住高山

未諗到剩低幾日點分配

sorry

5 金澤/富山
6 福井
7名古屋

金澤
福井 乜鳩都冇

感謝

day7又返名古屋

day8上機

正確嗎

pass自己睇 邊張去到你想去嘅地方就得

一陣飛
一月頭 名古屋高山金澤白川鄉 玩左五日

1-2 住名古
3-4住高山

未諗到剩低幾日點分配

sorry

5 金澤/富山
6 福井
7名古屋

金澤
福井 乜鳩都冇

感謝

day7又返名古屋

day8上機

正確嗎

用昇龍道book巴士唔會好麻煩咩?
因為次次都要book左先有得搭
利申:果陣去中部玩係搭jr

1-2 住名古
3-4住高山

未諗到剩低幾日點分配

sorry

5 金澤/富山
6 福井
7名古屋

金澤
福井 乜鳩都冇

感謝

day7又返名古屋

day8上機

正確嗎

用昇龍道book巴士唔會好麻煩咩?
因為次次都要book左先有得搭
利申:果陣去中部玩係搭jr

我見兩隻都有人用

抉擇中

book 係打電話book 如果咁煩就北陸jr pass 算啦
一月頭 名古屋高山金澤白川鄉 玩左五日

share 下行程pls

一陣飛

有行程嗎

一陣飛

有行程嗎

住兩日名古屋 住兩日高山 住一日名古屋
冇行程

一陣飛

有行程嗎

冇行程

一陣飛

有行程嗎

冇行程

得閒匯報下啦
我10月尾去
day1名古屋
day2富山(全球最靚starfuck)
day3金鐸(兼六園,藝術館,茶屋街)
day4立山黑部
day5高山(得半日,淨去高山陣屋)
day6岐阜(鳩吹山,犬山城,名古屋城)
day7名古屋(熱田神宮,白鳥庭園,名古屋港,鐵路館)
day8常滑
我10月尾去
day1名古屋
day2富山(全球最靚starfuck)
day3金鐸(兼六園,藝術館,茶屋街)
day4立山黑部
day5高山(得半日,淨去高山陣屋)
day6岐阜(鳩吹山,犬山城,名古屋城)
day7名古屋(熱田神宮,白鳥庭園,名古屋港,鐵路館)
day8常滑

我係用立山黑部果張pass(而家冇得買
5日18000yen
張pass唔包去金鐸
如果去金鐸,記得去(世界で2番めにおいしい焼きたて メロンパンアイス 広坂本店)
果間係本店
暫時plan

1名古
2名古
3高山
4高山
5金澤
6名古
7名古
8回港

年尾去,冇立山,所以唔住富山

有legoland.所以預多d 時間係名古

day3朝早換北陸jr pass
暫時plan

1名古
2名古
3高山
4高山
5金澤
6名古
7名古
8回港

年尾去,冇立山,所以唔住富山

有legoland.所以預多d 時間係名古

day3朝早換北陸jr pass

換pass早d換,你寫番開始日期就ok
同埋你留一日去下呂浸下溫泉
聽聞幾正
留4日名古屋太多

大係須商店街 食緊櫻花味 鯛魚燒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞