Virtual Youtubers討論區(12)

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
係自己受到威脅 ?
定其他人有危機都講得 ?
無拘
不過諗諗下個原因係出自家庭糾紛
但危機係同自相關
好似有d離題
投左先
最驚無人投稿
ok
估唔到起初淨係比錢買部iphone既nijisanji最後竟然係v界生存得最耐
令我諗起
當年fairys 係nico開live都冇人睇
但堅持咁多年終於youtube channel 8點幾萬follow
其實2434個APP同市面上產品比較下都幾勁下
不過我覺得最重要係佢重視中之人
多訂閱就送外觀
無人睇就自己擺埋一邊,或者自己離場
雖然當初有意炒部份唔受歡迎的二期生
而且佢地應該識youtube個系統點玩
成個V界第一個識用幾個 channel互相推薦咁玩,所以咪多人睇
佢係有佢特色既,不過加埋v個形象先突出
Fairys shock
Welcome to gay bar
ユキミお姉ちゃん玩euro truck 好似玩緊gta咁
成架車“Kick”咗係路牌到
https://reality.wrightflyer.net/viewer/189720
V甲子園 決賽 舞元VSスバル
要自相殘殺
舞元好鍾意大空
舞元講過如果唔係遇到スバル
佢應該頭一個月已經引退左
有想炒咩?佢推人咁快都係想保持新鮮感,
好似話合約係1年,所有seed有D一年完約之後就走左,
2期幾個成日都唔播既仲係度已經好好其他公司一早雞左
咁誇張
其實佢地兩個之間有冇發生過咩特別事
定只係好啱key
屌你老母up8攪鳩aichan
我日日都追睇左兩年幾,真係好撚嬲
有咩辦法可以幫下佢
應該第一次合作開始熟,果時2個都好似出道冇耐,咁岩個MC幾好所以算成功
舞元好似當大空係佢個女咁好好笑
睇大空3d化睇到喊
https://www.nicovideo.jp/watch/sm35515808
條片大概講左佢地第一次點相遇
之後大概就係一拍即合
唔係好記得,好似正式叫2期生前都係叫seeds
話受歡迎先做正式vtuber
結果話全部合格晒
換言之開頭有諗過想炒唔受歡迎既人
E家咁樣放養,真係幾好
有隻吸血鬼十年都唔開一次直播照樣係度
seeds一期好似係彩虹2期之後,好似話一開始想短期合約之後想做既升上正式/其他分團,佢其實點先算合格根本冇人知
吸血鬼有時都會出現下,有個幽靈已經完全消失左幾個月
同埋而家已經唔係完全放養,瀨戶有講過有下輔導同之前有mix up幫手
原來係咁
呢幾個月無睇,都已經唔知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞