Virtual Youtubers討論區(12)

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
BTW個風格應該會成為Anti新目標
アイドル部 係咪要收皮啦?
收左一半
點解咁講
因為會長單野?
Gphone周庭國際戰線打得咁好
依家想發大黎搞 籌旗三球都搞咁耐
呢三百萬就算買到一個國家幫我地出聲都抵到爛啦
係咪想贏嫁
眾籌link : https://gogetfunding.com/%E9%A6%99%E6%B8%AF%E7%9C%BE%E5%BF%97%E5%9C%8B%E9%9A%9B%E7%9C%BE%E7%B1%8C%E8%A8%88%E5%8A%83-demosisto-international-campaign-crowdfunding-project/

https://www.facebook.com/200976479994868/posts/2531124750313351?sfns=mo
因為會長單野 .live比人發現同一年前冇進步過 又係咩都唔講清楚

而且會長咁樣爆完 內部成員都有不滿
お嬢個日臨時開台救火 都有fans不滿佢屌會長 而家d fans都對立緊(好多煽動廚)最近開台都食千幾負皮
加上仲未有會長消息 愈耐愈多人屌
好似好大件事,咩咩咩又因為台風搞唔成,又好似比5ch起底,好似馬都有d事?
睇網上討論緊會長單野同時, 見好多fans留言話唔好燒到カルロ ピノ
睇得出カルロ ピノ好受歡迎
Pino好似有超憶症 Fans 唔想搞到佢
咁勁
讀埋生物學
人才
超憶症好慘㗎 會記得人生中所有野 所以成個.live啲Fans 內戰都唔想影響到佢
雪汝30號畢業
可能轉做幕後,專心幫人整2d皮
始終有細路要湊
雪卍識咁多範,可能轉做彩虹社幕後
做彩虹幕後都幾肝下
可能性應該唔高
識整live 2d
要湊細路仔幕後真係啱佢啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞