Virtual Youtubers討論區(12)

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
.live
好似係會長一直準備SOLO LIVE
但係公司一直冇聯絡佢活動嘅詳情安排之類
最近先同公司傾, 公司話最近事情很多有可能會延後甚至不會搞
搞到會長覺得自己唔受重視而係TWITTER出POST講野

令我諗起忍者三姊妹嘅三妹朝之光
好掛住佢
基本上除咗咩咩咩之外要捧多個嘅白組三巨頭一定揀佢 反面對.live冇好處
.LIVE似人手不足
專注搞小白, 咩咩咩SOLO LIVE
本身間公司創意力已經低,
多得小白中之人發揮先突圍到
宜家小白同偶像部都咁成功, 又有一班固定忠實FANS
好心就請多啲人啦
見偶像部木曾最近幾個月冇出片,
只係得閒係.live 氣官方channel短片出現
都可以由5萬幾FOLLOW 升到7萬幾
希望Anmr大家都冇事
伊草,發生左咁多事終於同ken做返節目
https://www.youtube.com/watch?v=D0wIZVd79gI
黑貓twitter 宣傳solo lives係得蝙蝠冇
打定輸數了 回家彩虹了
幾鍾意佢
好搞笑
佢把聲係咪假?
聽佢啲歌又好似真聲咁
Channel 整咗
如果係稻荷復出真係開心死
https://m.youtube.com/channel/UCtXhPqsPG-UwrijbXmA4Puw

如果係絕對天使復出,應該心臟病發
唔係好明你想問咩
如果把聲係咪平時講野把聲既話我諗就應該唔係
aqua真係幾好睇
節目效果滿分
有人話三期生兔田同aqua個類型差唔多
個人都覺得幾好睇
太多vtuber追唔曬啦
而家都固定咗剩睇某幾個知名企業勢同部份個人勢
唔知三世仲做唔做到天天多窗睇同行呢
應該仲係日日十幾廿歲睇vtuber
十幾廿窗
成日見到三世係chatroom出現
就算係得3百幾人follow嘅底層個人勢
都見過佢留言
Peko幾正 玩MC好好笑
同miko玩幾好笑
Miko gta破產,連係mc都欠兔仔1000粒鑽石
想問ai channel
最近d片係咪用返本來個人
把聲好似

我好耐無睇過 而家搞成點
最近主channel 1,2號較多,game channel就3號為主,不時有1,2號
ひなこ中之人Twitter話職場性騷擾
岩岩都睇到
稻荷中之人引退前都好似都講過
茶店呢個箱睇黎要有心理準備會爆
咁爆咗佢啦
宗谷可能都走 夜店都停埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞