IES同SBA係咪真係好重要?對個grade好大影響

118 回覆
0 Like 7 Dislike
中文同通識好重要
中文sba幫我綜合拎5**,大分升一個grade
通識sba搞到我跌左個grade
綜合買左卷,我4同5*條友份卷係同分
中文同通識好重要

中文sba 同通識 IES 分別幾分

幾分

幾分
表示成日得罪老師
屌你老母 ies班老師話唔俾睇分
我連ies幾分都唔撚知呀 屌
通識好撚緊要 買左卷返黎 ies 得3x 但我lv4仲要同個cut off 唔係差好遠
唔係有呢份19野 應該唔洗做asshole仔

未比你地睇姐?

唔可以唔比架喎好似,因為你地有權向校方上訴個分

我地學校比我地睇完再簽番張野
表示成日得罪老師

死得喇

Yy lam notes

Yy lam notes

咁你唔好睇 想幫下你啫
中文同通識好重要

中文sba 同通識 IES 分別幾分

中文7x
通識4x
好重要咩
我IES 3/9 最後LS都有5*喎
好重要咩

如果唔係ies你應該有5**
IES得4X最後得2
好重要咩

如果唔係ies你應該有5**

無交到ies 最後20分得3分定4分
Dse最後1左
第二年再考,3
中文Sba 68/100 最後卷三5*
無買卷唔知綜合幾多分
見過綜合同分 sba唔同 最後一個lv4 一個5**
見過綜合同分 sba唔同 最後一個lv4 一個5**

兩個sba 分幾分
算啦 邊有人睇通識呢科
Sba其實係好撚唔公平
中文sba,閱讀報告,十分滿分,份份都係3分4分,講緊班上大部人都係咁,係某幾個人先高分啲,老師針對就仆硬街
隔離班唔同老師,個個都起碼6分,唔會肥鳩你
其他學校直頭幫學生整高個分
屌你老母,我地就輸在起跑線上
Sba 20分個個9分10分11分
人地出邊就最少都15,6
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞