[5分鷹入] 2019-2020 轉會情報 (9)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
佢係咪覺得自己好撚勁
佢係好勁喎亞鳳
佢係唔差 但完全唔覺佢係世界頂級/非皇巴祖不去嘅級數

我知咁講實會俾人屌 但我覺得佢有少少overrated
其實佢嘅優缺點都同古天奴有啲類似 古天奴喺巴塞已經係人辦

利申 熱刺啲波睇咗至少七成
咁佢又同古天奴唔同,但個case都似
佢嘅workrate同跑動範圍都極大,助攻助守都得
如果要類比嘅,咪岩岩去皇個一兩年個個魔迪咁囉

能力要去皇巴祖一定無問題
但依家個問題係依3隊都冇必要買佢,買左就好易變雞肋

想打跑動範圍,但打左跑動量
Victor Wanyama is now very close to signing for Club Brugge after the club agreed an initial fee with #thfc worth €10M. Club Brugge will pay a further €5M in bonuses for the midfielder should they qualify for the @ChampionsLeague. [Soccer Link]
有無咁有錢 all playing together
打錯?
咁有心買 巴塞應該買到
知你想要 咪賣貴啲
不如442 尼馬打左前算
又真 C朗如果做完achieved 哂 所有野既佢 而又25 仲唔 €400m
同人球續約
其實接摩迪班幾適合啊
都唔同踢法
摩迪未去鍠之前都冇踢得咁後啦
摩迪技術出眾好多,防守又好,
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞