[5分鷹入] 2019-2020 轉會情報 (9)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
Breaking | Leicester City striker Islam Slimani is currently undergoing a medical with AS Monaco ahead of a loan move, according to Nice-Matin.
Bayern to sign Leroy Sane in January.

According to @cfbayern, the club will make a new attempt to get Leroy Sane in the winter transfer window...!!!
一年都冇又要走
上季hazard未嚟連20場都出唔到
今季唔走真係又一年
唔識meme = 唔識英文
其實覺得搞笑嘅話,你係會加個笑icon
唔會有人見到搞笑嘅野係用狗衝icon囉

而家我就真係覺得你係搞笑啦

唔知你係㩒錯入其他隊嘅隊post 再㩒錯放粒膠呢
拜+利嘅雜種都係利呀
獌狗好獨裁先係獌狗官方認證嘅搞笑icon
係冇任何好笑嘅用處
btw我都有入過其他post 9 up下咁
而你張圖入面我俾膠係因為冇人唔想冇冠軍呢句實在太膠(有邊次冇冠軍係有人想)
btw你屈我做猁都好啦,都好過做隻通街咬人嘅49000嘅
係for你嘅,因為你實在太好笑
講返轉會啦大佬
唔使谷到咁嘅
佢真係勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞