[5分鷹入] 2019-2020 轉會情報 (9)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
畢爾包咁耐都唔降班先勁…剩係用巴斯克人…雖然而家好似放寬左
讀稿位係陷阱
讀稿位係陷阱
讀稿位係陷阱

推到唔俾佢哋讀到稿!

一定要咁 KEEP住要咁!

萬人一推所有記者瘋狂插問追問721 811 唔俾仆街政府讀稿政治宣傳!
https://lih.kg/1457037

唔該幫手推個POST
早幾年打埋入歐聯
Bayern Munich are in negotiations with Barcelona for a loan deal with purchase option for Philippe Coutinho, according to RAC1. #FCBayern #Barca
嗰陣真係講到阿列沙巴拿加90%去皇咁滯 嗰陣仲心諗三四千萬買返去做拿華斯後備

而家睇返 去唔成皇馬都算四贏

Kepa去車路士 有得踢大會正選
車路士搵到個我覺得好過古圖斯嘅gk
畢爾包足足比本來攞多一倍轉會費
皇馬都搵到個名氣同商業價值大過Kepa嘅古圖斯
近四個夏窗都好撚多愛回家
夏窗
究竟皇馬定巴塞呢
希望皇馬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞