[整理海量圖]微博熱話 乐伽公寓护旗手:在房间里吹着空调吃着西瓜看香港废青... 嗯? 我房子呢?

1152 回覆
1446 Like 9 Dislike
會去機場既手足!
可以叫旅客follow ig @freehk_
入面有唔同既英文文宣!可以俾佢地搭車睇同之後繼續follow up 香港既新聞!!!!!
五大訴求,缺一不可
徹惡法
銷控罪
查警暴
非暴動
真普選

和理非‧勇武互補
Be Humble, Be Water

無大台,不分化,不譴責,不割蓆,不篤灰

光復香港,時代革命
五大訴求,缺一不可
徹惡法
銷控罪
查警暴
非暴動
真普選

和理非‧勇武互補

光復香港,時代革命
有時真係唔可以唔信個天有眼⋯⋯因果呢啲野
五大訴求,缺一不可
徹惡法
銷控罪
查警暴
非暴動
真普選

和理非‧勇武互補

光復香港,時代革命
咪撚推依個post啦屌 無用post
五大訴求,缺一不可
徹惡法
銷控罪
查警暴
非暴動
真普選

和理非‧勇武互補

光復香港,時代革命
呢啲邊度係手足
上秒仲笑緊我哋港毒
被差佬打抵死
五大訴求,缺一不可
徹惡法
銷控罪
查警暴
非暴動
真普選

和理非‧勇武互補

光復香港,時代革命
push 比大陸人睇
哎喲,抵L死lo
有時間不如fucus 番五大訴求啦
那個乜撚嘢伽是在攪港獨嗎
五大訴求,缺一不可
徹惡法
銷控罪
查警暴
非暴動
真普選

和理非‧勇武互補

光復香港,時代革命
咪撚再推呢啲恥笑post啦屌你地
無咗間屋咋?飲杯喜茶下下火,聽日繼續護旗啦
留名
笑撚死,見到好多巴打係TG同啲大陸仔做文宣,撚狗撚到
見到啲拼音簡寫就心酸
政府都唔打得 要打zf 警察就jc
共產黨土匪式管理
假如……純粹FF一下,香港人嘅遊行裡面,加入『樂伽公寓』嘅維權口號嘅話,微博會吹咩風?
鬼打鬼....正呀
唔好啦,我地自己啲訴求中國入面都聽唔到

不如直接倒流文宣去中國
你想幫佢地整埋文宣都得

和理非:打破防火牆,用區塊鏈把文宣及資訊倒流中國
https://lihkg.com/thread/1435137/page/1
笑撚死
咪撚再推呢啲恥笑post啦屌你地
要留言就善用不推文回覆呀屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞