[整理海量圖]微博熱話 乐伽公寓护旗手:在房间里吹着空调吃着西瓜看香港废青... 嗯? 我房子呢?

1152 回覆
1446 Like 9 Dislike
笑完之算 做正經野
一路好走了
其實呢類型新聞係大陸成日發生
好似前排網上借貸平台p2p
香港都有苦主中招
雖然無選票 但認為自己係國家嘅主人
好似啲mk語錄 魚唔可以無水 但係水無魚更清澈
班賤民愛國愛黨 認為個個無咗國都唔撚掂 收皮啦 你呢啲對國家毫無建樹嘅垃圾 國家無咗你更好啊 點解要維你嘅權啊
祖國強大了
同埋好多大陸人成日會覺得香港人好封閉同埋好易比外國呃
到底係咩原因令佢地咁諗咁可愛
真係好想知
在井觀天唔緊要
但唔好笑d係個天望落黎睇下隻小青蛙做咩呱呱叫既人先得嫁
真係笑死人咩
打,往死里打
昨日護旗手,今日流浪狗
清醒人:終於可以大條道理串班小粉紅
香港人表示:抵你有今日 唔好諗住我地會幫你,咪撚落黎香港投訴,見一個笑一個
樓主可唔可以整個圖file upload好撚治癒 想save哂落黎
根本依家中國連騙子都係假,d騙子都係中國共產黨搵人去扮公司去呃錢,d錢都係呃返去中國共產黨
其實佢地都幾天真 仲諗住中共會幫租客
中共幫租客既話要屋主硬食攪到屋主供唔起層樓會引爆樓市泡沫 而做按揭果堆銀行都會奶野呀 你估中共會幫邊個?
別怕 黨已為你準備了牢房 不用怕無屋住
其實大陸上網個班都好撚醒個個都「高級黑」(唔知算唔算蝗國專用形容詞) 抽水抽撚到出神入化
咁攪a-z都唔用得架啦
呢群極大量既低等生物真係地球毒瘤。
討論呢類既post無問題,但其實可以多d用不推文回覆呢個功能,等真正戰術post可以存活係熱門多一陣
反諷呀
法律系統咁落後

而家香港仲邊有中介食錢呢d問題
成件事好諷刺
不過我地要相信黨
件事好快不了了之
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞