[突發]中大emilia半裸私影流出

202 回覆
16 Like 263 Dislike
!!!
!!

有種就黎窒息嘅感覺

著旗袍都無女人既曲線

豬撚到仆街,哪來的自信

佢係圍大果種大波

著旗袍真係好撚樣衰,狗也不屌
!!
好做作
愈笑佢身材佢就愈露
明明好留意comment但又口話唔care人地點睇
叫佢唔好露又話咩男權 女權 道德撚
屌你試下著到咁夜晚去深水埗尖沙咀行一轉
比蝻女女女記得同d蝻講唔好物化女性
唔撚抵可憐

紅字最討厭,係女權既就學下鬼婆topless先啦
開粒LIN出黎見我再講野啦!八婆!
好做作
愈笑佢身材佢就愈露
明明好留意comment但又口話唔care人地點睇
叫佢唔好露又話咩男權 女權 道德撚
屌你試下著到咁夜晚去深水埗尖沙咀行一轉
比蝻女女女記得同d蝻講唔好物化女性
唔撚抵可憐

紅字最討厭,係女權既就學下鬼婆topless先啦
開粒LIN出黎見我再講野啦!八婆!

所以整粒發光lin你嘆
比人屌得多搞到痴撚左線
真人肥好多

其實我覺得條女應該係自卑得太緊要,成日係到以屌人地係道德撚為理由借啲意露波厄like。做人做到咁為咩

打稻草人
根本未有人咁話佢, 佢就話 : xxx 話女人唔可以xxx , 我就要xxx

之後又影張相
比人屌得多搞到痴撚左線
真人肥好多

其實我覺得條女應該係自卑得太緊要,成日係到以屌人地係道德撚為理由借啲意露波厄like。做人做到咁為咩

打稻草人
根本未有人咁話佢, 佢就話 : xxx 話女人唔可以xxx , 我就要xxx

之後又影張相

!!!
比人屌得多搞到痴撚左線
真人肥好多

打稻草人

之後又影張相

條女應該患症被逼害妄想症
豬閪,但有人繼續睇真係無計
好笑
!!!!
!!!!
?
!
波又細 人又肥
想點 可唔可以唔好post上黎 浪費我data呀
!!
其實人地點影有人地自由,唔中意可以唔好睇,何必一個二個人身攻擊到咁?

中你老母咩 學好啲中文先啦

我就真係鐘你老母呀
中意先係正字 唔好同你意見唔岩就鳩屌
利申:覺得個肥婆好煩
!!!!
!!
其實人地點影有人地自由,唔中意可以唔好睇,何必一個二個人身攻擊到咁?

中你老母咩 學好啲中文先啦

我就真係鐘你老母呀
中意先係正字 唔好同你意見唔岩就鳩屌
利申:覺得個肥婆好煩

中撚係正字呀屌你老母
Emilia I deal
!!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞