[突發]中大emilia半裸私影流出

202 回覆
16 Like 263 Dislike
成日唔知博乜咁條友
粗重野等我黎
睇完要洗眼
每個post都係到扮自嘲 心底裡明明勁撚介意人話佢死肥婆
肥系
我係唔明點解佢成日支持援交呢樣野
其實講真,佢唔係醜樣ge, 都唔明樓上d 連登仔屌乜柒佢樣衰,only 講樣, 絲打/ 巴打你條女有冇佢咁的level?

你地屌要屌得有重心d, 而家係你地睇唔順眼佢博出位姐, 又要睇唔順又要愈傾愈多人傾幫佢出位

你自己條女樣衰過佢咋 唔代表我地架大佬
收收皮啦

咪臭係 都幾難樣衰過佢
其實講真,佢唔係醜樣ge, 都唔明樓上d 連登仔屌乜柒佢樣衰,only 講樣, 絲打/ 巴打你條女有冇佢咁的level?

你地屌要屌得有重心d, 而家係你地睇唔順眼佢博出位姐, 又要睇唔順又要愈傾愈多人傾幫佢出位

好做作
愈笑佢身材佢就愈露
明明好留意comment但又口話唔care人地點睇
叫佢唔好露又話咩男權 女權 道德撚
屌你試下著到咁夜晚去深水埗尖沙咀行一轉
比蝻女女女記得同d蝻講唔好物化女性
唔撚抵可憐

不能同意更多,又要露,明明自卑又要扮到好有信心咁。搞到覺得佢好煩

Agger

心聲
其實我幾肯定你地一邊罵一邊打飛機

吓唔會呱,
我對連登仔好失望喎咁都J得落

上網大把其他選擇啦
駛唔駛屈就細佬
我屌呀!
Stop making stupid famous

咪撚戇鳩啦 我睇AV唔好?
嘥精喺佢身上? 不了

咪撚戇鳩啦 我睇AV唔好?
嘥精喺佢身上? 不了

呢條女真係好撚煩
肯定係平時無存在感無人理佢 就係到露肉講到自己wfc搏上位 真係好撚肉酸
不過咪撚再貼佢出嚟 越討論佢佢就越自我感覺良好

此post已完
LED lin頭
收皮啦叫佢 屌你老母 戇撚鳩咁
有咩咁靚呀
呢條女真係好撚煩
肯定係平時無存在感無人理佢 就係到露肉講到自己wfc搏上位 真係好撚肉酸
不過咪撚再貼佢出嚟 越討論佢佢就越自我感覺良好

yes ar ching
又肥又樣衰, 做乜鳩
其實人地點影有人地自由,唔中意可以唔好睇,何必一個二個人身攻擊到咁?
其實人地點影有人地自由,唔中意可以唔好睇,何必一個二個人身攻擊到咁?

收皮啦屌你老尾
那有肥妹不大波
其實關你地撚事咩
你地唔撚post佢又出撚到位?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞