[突發]中大emilia半裸私影流出

202 回覆
16 Like 263 Dislike
佢ig唔見有,係咪流架

比人屌得多搞到痴撚左線
真人肥好多

其實我覺得條女應該係自卑得太緊要,成日係到以屌人地係道德撚為理由借啲意露波厄like。做人做到咁為咩
佢ig唔見有,係咪流架

點解膠?
好做作
愈笑佢身材佢就愈露
明明好留意comment但又口話唔care人地點睇
叫佢唔好露又話咩男權 女權 道德撚
屌你試下著到咁夜晚去深水埗尖沙咀行一轉
比蝻女女女記得同d蝻講唔好物化女性
唔撚抵可憐
乳頭燈?
好做作
愈笑佢身材佢就愈露
明明好留意comment但又口話唔care人地點睇
叫佢唔好露又話咩男權 女權 道德撚
屌你試下著到咁夜晚去深水埗尖沙咀行一轉
比蝻女女女記得同d蝻講唔好物化女性
唔撚抵可憐

不能同意更多,又要露,明明自卑又要扮到好有信心咁。搞到覺得佢好煩
成日話人屌鳩佢肥
宜家有人話肥唔可以靚咩
問題係真係好撚醜啊嘛
比人屌得多搞到痴撚左線
真人肥好多

其實我覺得條女應該係自卑得太緊要,成日係到以屌人地係道德撚為理由借啲意露波厄like。做人做到咁為咩

屌岩呀 正正常常一個女仔點會開個ig/fb大開個心口比陌生人睇 擺明為虛榮 但又要標籤自己女權 直接講enjoy人氣都正常d
好樣衰
好醜樣

好地地一個女仔做乜影啲咁嘅相,搏上位?
樣衰到

屌佢呢啲野交比我
唔好講身型住
佢真係唔靚
睇埋個身,真係肥喎
$50 ok??
比人屌得多搞到痴撚左線
真人肥好多

屌岩呀 正正常常一個女仔點會開個ig/fb大開個心口比陌生人睇 擺明為虛榮 但又要標籤自己女權 直接講enjoy人氣都正常d

搏你笑佢囉,你以為佢「正常」啲你會唔會留言呀
而家未個個邊笑邊打字

條女雞黎架 3萬蚊過夜
btw我覺得佢應該b-c 有啲波但唔叫大
同埋佢對腳應該好撚鳩柒粗

條女雞黎架 3萬蚊過夜

第一張有啲似牙祖
btw我覺得佢應該b-c 有啲波但唔叫大
同埋佢對腳應該好撚鳩柒粗

36c
肥西size
有幸比第3個正皮
emilia 加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞