[MOOMOO]MAMAMOO討論區 [16]搶飛誤中1001 港場大發!

1001 回覆
21 Like 8 Dislike
究竟輝狗嗰段係咩嚟
好正喎會唔會靚咗啲
不過真心唔明點解moomoo都會有毒唯好難唔鍾意晒四個
分明就唔識韓文唔敢搞人哋喇
仲有香港站啲應援啊,主辦斬件式分左啲應援項目俾中站同港站
場演唱會就係香港到搞既,中站冇啦啦又差隻腳埋黎搞
又唔見佢地其他海外場入紙搞應援喎
仲要送埋咩濕鳩咪架....真係睇見都好燥
大陸毒唯個腦諗咩我們唔會明白,為一段仔teaser去話主辦
唔講仲以佢地其中一個少幾個鏡頭,會少左幾百萬添啊
屌搞埋香港人佢地柒就算啦 香港場關佢地鬼事咩
食燒味咩,仲斬件
鳩估台場都有入紙,不過人哋唔侵佢玩啫

睇個勢係港場唔full 跟住個主辦為錢斬一part 俾中站

仲送咪架,中站唔係以為佢哋會拎枝金咪出嚟吓 咩時勢啊
佢哋表示 Hong Kong is part of China
中站成日都想岀名嫁啦
死爭爛爭
到時麻煩各位手足開場前鳩叫掃走晒班蝗
記住到時開場前千祈唔好叫口號
我驚佢哋打人
台場啲佢地邊夠膽過去搶黎做啊
但港場上座率不嬲都麻麻地
港站應援部份

中站(殘體字慎入)
(有理由懷疑隱瞞部份應援係港站搞,令人誤會香港場所有應援為中站執行之嫌疑
-
人地個咪架都係啱啱好掹車邊夠錢俾咋,冇乜錢就唔好學人搶應援做啦

班中飯見到佢地拎支金咪唱歌就會打哂濕晒打晒飛機㗎啦

木木等待wuli輝狗開心回歸的第十一天
今日岀左輝狗solo teaser,希望你做你喜歡既事
RBW official: MAMAMOO's Wheein will be releasing her second solo (most likely single) album 'Soar' on September 4th [6 PM KST]. The title song 'Let's Break Up' was produced by Jungkey.

https://twitter.com/ch0sshi/status/1166851902300139521?s=21
jungkey希望好似anymore咁會有一位

預售:2019.08.29 (週四) 3PM(韓時) ~ 2019.09.02 (週一) 1PM(韓時)

又要玩鬥快㩒制
內容物:
-相冊&CD
- 票務卡
- 海報
RBW:其他各銷售網站將會係3PM另行通知
輯相好似幾靚咁
隻專勁靚 好有藝術feel
輝專開團有冇人JOIN(唔係Biznet版個啲
哩到有
但如果計埋運費嗰啲
大約幾錢呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞