[MOOMOO]MAMAMOO討論區 [16]搶飛誤中1001 港場大發!

1001 回覆
21 Like 8 Dislike
個post頭好亂啊
其實佢地係咪會去前面stage多?
因為諗緊買唔買內部飛....
B3第6行怕睇唔清..又係平地
今次平地, 我呢d矮撚真係好易睇唔到

睇你想近定係正中間 係前面stage多
我上次1280 但t台最盡都睇得好清楚
同埋今次主辦話個台可能會加高少少
仲加高?
可以隊個頭出去睇
[2019 MAMAMOO <4season F/W> CONCERT IN HONGKONG] 座位圖公佈後,我們收到一些MOOMOO 的疑問,所以準備了以下的 Q&A ,希望可以幫助大家了解更多。

Q1: 為甚麼這次的座位圖,不像以前在ARENA 舉行的演出一樣有U型看台位置 ?
A1: 因為這次舉行演唱會前,場館將有別的活動進行,屆時將拆下全部原有的U型階梯看台。我們接收場地後,由於需時搭建舞台,為免影響進度,所以時間上未能配合重新安放原有的U型階級看台。

Q2: 為甚麼不設搖滾區 ?
A2: 主辦單位的確有多番爭取設有搖滾區及座位區合併運營的方案,通過各方的反覆討論後,因場地內部規定及多方面的因素確實很難實現,所以最終只能遺憾地決定採用純座位的模式。

Q3: 座位是設於平地的嗎 ?
A3: 是的,但我們正與韓方製作部討論舞台高度的問題,希望能讓MOOMOO 們看得舒服。

Q4: 這次的演出的坐位,應該對應以往ARENA場地的那一個BLOCK ?
A4: 因本次場地特殊,為了大家的方便理解空間大小,再此給大家參考。面對舞台的左邊是Block 4-7,面對舞台右邊的是Block 11-14。主辦方保留最終編輯或更改舞台區和座位區的定位的權利。

希望以上資料能讓大家更了解這次座位圖的構成,也希望大家能體諒這次座位圖的特殊。我們會努力的為大家呈現專業的舞台設計及效果,在此希望各位MOOMOO 8月8日搶票順利。

#마마무 #MAMAMOO #4seasonFW #CONCERT #HONGKONG
#HALO
Sir
電話開post 係咁上下
仲要
個post頭好亂啊
Sir
電話開post 係咁上下
仲要我係過左一陣先知自己中
心急左
第一次睇 買咗A12會唔會好側睇唔到
放飛啊啊啊啊啊啊
Block a*29 近小舞台
兩連 原價加信用卡手續費放
有意留tg
Ig 有人求2連飛..
你可以試吓...
條友仔已讀左我
真心 懷疑主辦未睇過室內con
其實有冇細場 放到t台 又梯級座既例子
九展?
想問係所有位都係平地, 定係淨係$1680個d係平地…?
所有價位都係平地
所有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞