F1 2019 匈牙利站 討論區 2

815 回覆
2 Like 22 Dislike
你點可以取笑鹹神D同胞?
2021 F1 頭轆兩塊野做乜鳩

咁大塊Front wing比人撞
架車睇落就細過而家
尾翼似Indy car
Honda chief says 2019 results will "encourage" F1 stay

成事咪撚指意罷工
贏到開巷
而家拍紅牛咁開心
走都應該係雷諾先
2021 有新車design,留得低先有得偷雞

https://www.instagram.com/p/B1eG3YUnjW0/?igshid=hipshke5mozx
2009 已經錯失過一次
睇埋Engine rule有冇變先
ocon疑似有位上?
睇賓屎定蕉
9堡去邊?
而加個情況最慘係成隊車隊想進一步改善都好難有咩改變
就算過完一個月暑假情況都只會係一樣
本身部SF90嘅研發同設定就係偏向Leclerc嘅駕駛風格
個尾個比較容易走
呢個設定下Vettel似乎唔係太適合揸呢部車
但其實Vettel先係一號車手
即係車嘅設定就偏向Leclerc
戰術就圍繞Vettel
成隊車隊自相矛盾
收皮
應該係岩咋MA.. 開發果時都仲權鬥緊, 都唔知係KIMI 定Lerlerc..
不過VET就俾人玩死左.. 一玩就2屆..
係咪之前有巴打話佢去玩吱吱吱?
舊年如果主席冇走到...唉...
整個膊都可以走左....
整定拉利
其實我個人覺得上年未確切睇到Leclerc上唔上到垃利之前
部車研發同設定應該係以Vettel為中心
因為上年權鬥無論係Kimi定Leclerc贏垃利個位
另一個位都一定係俾Vettel
而且Leclerc第一年揸F1都多犯錯
手車明顯無Vettel咁老練
坦白講我都鍾意Leclerc
Rookie黎講佢第一年F1張成績表係超哂班
不過睇返今年巴庫排位、摩納哥主場正賽同埋德國站正賽
全部因為佢個人犯錯炒牆
真係無眼睇
換言之佢適合揸雞車
第一年拎冠 好似得ham同vet
而家都無邊個新人真係好搶眼了
心諗: 做乜9?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞