F1 2019 匈牙利站 討論區 2

815 回覆
2 Like 22 Dislike
其實Albon年初係去Formula E跟Nissan搵食
Red Bull似乎投資左唔少落佢身上(解約再簽約)
升佢上一隊,車隊又有多d分
都算係抵返
不過 horner 肯, 19max 都唔肯啦
呢幾日掛住睇香港野
垃圾GASLY 唔洗揸REDBULL
睇下vet 係想贏定係養生
養生返紅牛開心渣都幾好
如果今年三個Red Bull車手有podium就搞笑

細細個起步已經係咁
Front end grip好 balance又好
點會唔岩廢圖
佢同架RB7真係做到人車合一架
留名睇公公下年翻威記
冰人簽左兩年約,如果唔係紅牛真係諗得過
比架red bull Kimi 直頭識飛啦
佢咁多年渣牛 除左衰on9
基本上就係最好
14年換左唔岩佢之外 其他都算係咁
一個唔覺意gas番生再加kvy起break就好笑
成日見人講起Vet 2014被四萬屌打,好似無咩見人post過呢段Mark Webber 嘅睇法。當睇多個角度

https://www.foxsports.com/motor/story/f1-ferrari-sebastian-vettel-slowed-by-schumacher-red-bull-first-child-2014-mark-webber-050515
啲人話
1.魚雷比人雞左,下一站韋少一定拎第一
2.魚雷拎第三,韋少下一場之後一定會換隊友
3. 魚雷上podium Vettel 一定高佢一個名次
4. 魚雷上既podium,就唔會有咸爺存在
點解我好似睇唔明個relationship...?
哦明白了,
往績
反正WCC都輸左 試下有咩所謂

對上 kimi 上次揸red bull..
呢張相有點搞笑
嘩係咩事
芬蘭人日常
秦仔
kimi 係ig share 佢陪個仔去揸 kart 仔, 有人留言“Does he know what he's doing?Should we leave him alone?
It’s Honda Powered.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞