F1 2019 匈牙利站 討論區 2

815 回覆
2 Like 22 Dislike
Albon同gasly個一撞 撞走左gasly個位
而家都係呀得JÜRI VIPS 叫做ok
Ricciardo surprised by size of Gasly deficit to Verstappen
https://f1i.com/news/351087-ricciardo-surprised-size-gasly-deficit-verstappen.html
秦仔入Red Bull
魚雷揸細牛仲開心啦
唔怪得 咁就好合理
唔撞都要走㗎喇
泰仔有無機上podium
世上第一位F1泰仔上podium
其實都係英撚
gasly 上季明明好sharp
咁早升Albon另外一個原因可能想睇下佢能力
如果最後都未ready既話RBR要搵定非紅牛車手去填下一季個位
sharp邊到
vettel 啦, 學kimi養生
sharp條撚 一兩次負碌上去咋 其餘平平凡凡 hartley一樣唔好彩先睇落ok
落到細牛分分鐘比魚雷大炒 同ocon一樣吹大左
如果RBR要搵非紅牛車手頂一季既話,Kimi真係最佳選擇
穩定拎分同podium,但又唔會影響到Max。Newey設計既車應該都岩佢揸

仲記得2014 Kimi差少少就去左大牛頂Webber
RBR係咪驚sainz揸老麥都高分過gasly, 所以突然踢佢落翻細牛, 以保大牛名節?
仲以為會換魚雷 天降個秦仔
調返轉諗啦
如果Gasly 表現好既,RBR WCC分追到拉利啦
但kimi簽左 alfa 兩年
又燒到ocon
係 HARTLEY 黑到冇人有者
如果上場Gasly 幫到手,咸狗唔會賺左個pit stop啦
兩隻降班馬同一隊一齊渣嘅心情唔知係點
一個天堂落地獄

一個有晒經歷啦
真係咁先RB 嬲得滯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞