[Switch] 劇透討論請用五重引用(見#1) | FIRE EMBLEM 風花雪月 討論區 (5)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
mother dark收
二奶晒衣媽些~~~~
話說藍線打完第5話之後呢

揀唔俾槍,係咪第時好似其他遺產咁打Sylvan外傳有得攞?

揀唔比 蕾雅會扣好感度 然後即時拎到遺產 唔洗另打外傳
好正好洗腦好鍾意佢
有冇全外傳獎勵表?
一週目爆左紅線...
跟住玩咩線好
呢個好緊要
捉伊因有冇可能分半鐘搵晒四個人
紅線前期個個脆皮
得 sensei 同皇女坦得下

Ferdinand 一有馬就完全唔同晒,反而 Casper 真係冇撚得救,收左 Felix 之後佢長期做副官算數。
痴撚線收左新人入團每個 combination 升 support 都有對話!

我決定二周目係 Bernadetta 脫毒計劃!等佢同全校人都 friend
咁快跌第二
二週目想收多啲人, 散步都下下睇攻略搞到玩得更加慢
想問下,我係黃線,玩困難經典,應該最先挖邊個返黎先,梅xx 祭司我挖緊,仲有咩國ge 人值得挖?
呀梅做補, 咁藍毛拎返出黎飛機師啦
唔好睇少青頭仔,佢有時用拳可以打4下
佢除左頂唔到魔攻之外都ok
反而佩托拉好難用,成個紅隊得佢得覺得係麻麻地,見佢係紅隊成員先放佢做副官吸下經
係咪有外傳登場嘅角色係隊入面就自動有外傳?唔洗做啲乜觸發
試下唔繼承挖哂d人返黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞