[Switch] 劇透討論請用五重引用(見#1) | FIRE EMBLEM 風花雪月 討論區 (5)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
普通就算啦 升到最上級有邊個唔屈機 但係比佢勁又有紋章 培養成本又低嘅大有人在
玩左20個鐘 先學院12月
答信真係lunatic +級
屌你老母!
我叫Caspar赤手空拳打有咩唔啱呀???
佢係咁㗎嘛仆街!
同埋茶會畀反應
呢個重覆率高,信出咩人都係random
咩事
佢封信問英雄多數用武器,係咪唔用唔得
屌你老尾 你咁講我都記得我都係咁答 都係錯撚咗
明明佢自己都講過鐘意打交
中二病少年果然都係有個用劍嘅
中二病少年果然都係有個用劍嘅
無聊睇曬咁多角色升最上位既方向, 藍組真係最難搞, 要自己目標好清晰, 修哥弓騎, 溝女王魔騎, 橙頭女真係唔知玩咩好, 成team得社篤岩重裝但佢唔岩騎馬, 玩開黃除左4眼仔其他個個都好明顯
社篤又唔會話太難轉重裝馬嘅
橙頭妹正常雙修轉最上級個唔記得咩名
杜篤我做左拳佬
希爾煩 阿修 雅乜乜個d棄左
R左黃隊希爾妲 白毛
準備R西提司 同 紅隊歌姬
練自己鍾意用既就夠 除非你鍾意晒廿幾個 咁你咪抽最鍾意個十個練
鍾意得兩三個既 練死個兩三個都得添
發現如果當初冇plan定咩人上最上級嘅職,之後再升真係好麻煩。依家搞到唔上唔落咁D人,特別係騎馬同飛行真係好難搞下,練呢兩個技最快係未中級職過一水?例如紅線宅女要中階上騎士,之後先轉返返弓騎..
一週目九成人都中伏
二週目就唔同喇
升級聖像之後係咁練啦,
過一水冇咩必要,
真係想刷,之後轉返打自由戰刷又得
隻game未出個陣我一開始以為自由轉職係鼓勵你因應唔同關卡情況換唔同職黎打,但實際上由於轉最上級職業要求太高,變左你基本上都只可以專精一個最上級職,成件事就有少少多餘
死老豆係火紋系列傳統
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞