[玄幻][觀察者系列]《混沌虛無》(15)

1001 回覆
623 Like 3 Dislike
江河係持有探天卷咋
先生先係掌控,唔識唔奇
江河用唔到探天卷
不過我覺得似係system 整蠱佢,又要跌比佢但係又唔比佢用,除左google map之外嘅功能全部封哂
冇封,其實探天卷有出過天道修真嘅訊息比江河,只係條友仔唔撚理走左去瞓教,所以冇得怪system ,要怪就只能怪佢自己唔生性

利申:重睇左一次先發現
邊章
所以江河只係持有,翔先係第二世代掌控者。
利申:重睇先發現李懷原來一早講左掌控者已經出現
都係嗰句啦
明知有方法救自己老豆老母同條女
你仲會唔會用唔知幾長既時間
去掌握哂九個力量體系同天道修真埋呀
終戰喺佢未玩九域就已經開始左
你地d講法直頭同d老屎忽屌鳩00後唔捱得苦咁
一鳩樣
仲有翔係掌控者呢個事實
唔係江河話想做就改變得到
喺第一世代終戰完吉仔超脫既時候已經定左
先生落既禁制 除左system
我唔認為有人破解到
縱然習得劍入空門已有一段日子,但是為何於流星險境時星輝暴君被劍入空門直接擊中也沒有任何效果,江河至今還沒任何頭緖。他本以為星輝暴君擁有特別能力可以讓劍入空門失效,然而從剛才一戰結果看來,背後原理並不如他所想般簡單。

點解之前唔得 之後得?
睇嚟各懷鬼胎 翔應該知可以好似張海安咁交比佢就轉移個權利 但係佢無交比江河學天道
屌,睇咗咁撚多次都唔覺大好機會喺眼前走咗tw睇得出江河同先生喺資質嘅分別
所以去到吉仔知道自己個滴血-翔係掌控者之後,就用時間河流 逆轉時空(馬後炮)
因為佢一直咁推江河係為左令佢得到system認可成為救世主,但陰差陽錯地令佢只係持有人,而唔係掌控者。
不過就算係駱嘉怡都可以有天道修真,點解翔唔叫江仔學呢
老實講 係咪真係練到 得子爭知
無錯 張海安都練到 無理由江河唔得呀係咪先
但吉仔拎到既時候揭黎睇係有內容
睇幾頁仲有符號飛入佢腦搞到暈左
之後就自動開始左天道修真
至於張海安係咩情況就唔知啦 因為冇寫過
之但係江河拎到本野之後
揭黎揭去都係空白嫁喎 佢唔問問題
本野都係keep住空白既
明顯同吉仔拎住既時候唔同
我就唔知關唔關佢做左持有人事啦
等子爭解畫
今日個篇又要聽日先有
子爭呢排好似好忙咁
邊個個掌控者唔係關system事咩又關先生事
system決定
唔係,不嬲都忙
村長好撚型
我見呢到咁講 所以覺得關佢事
最醒目係個村長
明日再見
全故最撚醒同最有眼光
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞