[保護義士/前線/自己!!]一click秘密錄音+錄影+定位+通知聯絡人

770 回覆
2004 Like 4 Dislike
推 八五齊罷工
我啱啱收到app developer 那邊既解釋呢,佢哋啱啱購買左一個香港本地號碼發提示訊息俾大家,難怪我之前收到既係澳洲字頭,而唔係香港字頭。我同朋友討論過,我地都覺得如果係外國電話號碼發既訊息,我地會即刻留意到,知道有緊要事,同埋唔會以為係廣告訊息。

你會唔會都覺得如果係外國既電話號碼發訊息好少少?
有錢嘅真係可以課下佢金,當支持又好,當資助又好
係啊!雖然app developer 話唔洗眾籌,但係大家可以寫好好既reviews同埋ratings,試用一個月之後用番月費版本!
我出左po 之後見大家想搞眾籌,加埋有其他技術性問題我又唔識答,所以就發左個電郵俾佢地。佢地知道我係呢個po樓主,幫大家問問題同埋解答下,如果識既話就翻譯下資料,所以回覆得好快。好感謝佢地啊!

+852電話號碼係佢地主動同我講番呢個update,問我地意見,我之前都唔知,不過係今朝check email 先見到。
我冇野講
8月5號見
推,無追post,貌似iPhone 限定?
唔緊要,可以看#520,只係iphone 先有,因為developer 覺得Android 既資訊保安做得唔夠好,唔可以足夠保障到用家既資料。
- 游擊戰,路障戰,陷阱戰,遠攻戰,4方配合。
- 可以短暫防守,不長期守,如果見到狗察就快完成佈防,就要立即換街道。
- 如果有信心反擊畜龍或水車,可以大反擊。如果無辦法打倒,就不要等待畜龍突擊先識退後。
- 絕不硬頸,不能硬碰,不留戀一個戰線地方,盡量聽同伴意見,不要被捕。
Pish
麻包袋
我收到佢地個電郵話依家更新左用香港號碼,佢地有問我覺得香港定係外國號碼好啲,我話其實我地都覺得外國號碼好啲架。

如果佢地改番我再話俾大家知啦。我覺得佢地呢兩日都好緊貼用家情況並作出更新,所以大家用過有咩意見都可以係度講下,之後我可以幫手反映。
推!
巴打,你可以參考呢個教學文:
https://unwire.hk/2019/08/02/parachute/life-tech/
尋晚出既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞