[保護義士/前線/自己!!]一click秘密錄音+錄影+定位+通知聯絡人

770 回覆
2004 Like 4 Dislike
明白大家可能擔心前線手足架,只係介紹多一個工具給大家,有需要可以試下自己有無用。每個人都可以選擇點用,同埋幾時用呢。
所有人(即使唔係香港)都可以有1個月免費試用架,之後先需要支付月費,不過依家香港人可以free 埋唔洗月費。大家負擔得到就支持下個app 啦。
要有account 先得架 無account 無設定email 唔得,教學文:
https://unwire.hk/2019/08/02/parachute/life-tech/
但冇 account 都可以錄片,但錄左去邊?
冇錄到?
巴/絲係咪遇到什麼困難啊?
香港人依家一click 就可以開免費account 架啦,登記email 同埋緊急聯絡人電話係必須既,如果唔係呢個app 就發揮唔到最重要既功能。
唔好意思,呢層我無試過,都唔清楚啊
係啊,server 係美國。
熄mon 係唔得,見po #520 第四點,同埋#620,iphone 本身設定,熄mon 個app 唔可以繼續錄
聽到有啲巴絲好想課金啊,大家真係好好,幫大家問左,見#520第五點+第6點。簡單黎講:有需要既可以繼續用free membership,想支持/報答番公司既話可以寫app review + rating,或者自行選擇唔用香港人既free membership,用番其他地方既one month free trial + 之後每個月支付$78月費。
pish
唔緊要
Push
要求釋放義士及重新談判
老實講,如果有閒錢嘅不妨比錢買一買支持人地啦,畢竟人地都要食飯嘅...
有用要推
有用
推!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞