八月五 我今朝有啲唔舒服 903DJ討論區 (10)

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
水蜜桃
宗哥又let it be 開場
酷熱天氣警告
正正做造星2評判
上位了
https://petitions.whitehouse.gov/petition/hongkongers-support-congress-introduce-and-pass-be-water-act

支持美國推出be water act同將來通過佢
快d入黎簽署
表達香港人既支持和立場, 對付班賣港狗官同奶共派
呢排大家無乜聯署要簽, 比個任務大家, 就係簽左佢同發出去比人簽
同埋變左兩位啊唔該 事業愛情兩得意
森美可唔可以唔好再響電台節目度講你響CCTVB拍嘅節目內容
唔無個個都會/有睇㗎
其實講左就等如唔使睇 可以繼續罷睇
pollie
阿正今日嘅商台𥚃員工一台個女仔好癲減咗50磅
choco?
真係choco
子君靚啲
得罪講句
一台江慧楓無得輸
商業電台一直堅定不移支持本地樂壇,並以獎項嘉許努力不懈的音樂人,感謝樂迷一直支持每年一月一日的叱咤樂壇流行榜頒獎典禮。

多個月來,我們努力研究不同方案,希望能確保2020年1月1日頒獎禮當日所有參與者場外場內之安全,抱歉至今仍未找到最妥善的方法,故只好無奈取消原定於灣仔會展新翼舉行之頒獎典禮,並改以其他形式頒發全數共43個叱咤獎項。

「樂迷投票」部分已經開始,並將會繼續進行,我最喜愛的男、女歌手和組合獎項會如常於網上投票;我最喜愛的歌曲獎項最後階段之現場投票部分,則改在12月23日至27日於網上進行,以貫徹「專業推介,樂迷投票」的叱咤精神。

本年叱咤的主題為「學樂樂學」,我們將繼續努力學習。

https://www.facebook.com/my903/photos/a.77292818557/10157302580238558/?type=3&theater

希望推到人話拎獎
人話!!!!!!!
潘大浪播緊d乜鳩
...Winnie the Pooh
唔好講依個名呀!
其實都就黎2020年啦,森美小儀都仲係緊日本廿年前就潮姐,依家個個都去過N次啦大佬

有日講食Macaron,森美話喺法國冇食過(已經好on9) ,屌小儀話喺日本食過 真心覺得小儀好可憐,去日本去左50次都冇去過歐洲/美洲,去日本都仲要跟團
冇係法國食過正宗既點解係on9
之後小儀話自己係日本食過法國品牌
咪唔知係唔係最正宗 有咩問題

應該係暗示分左手啦?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞